יש לי שאלה . .

NeTa MuFlEtA

New member
יש לי שאלה . . ../images/Emo215.gif

תיראו אני מרגישה שאני די תקועה ואני רוצה לעבור שלב, שמעתי על סטודיו B שהוא ממש מקצועי. . אז נכנסתי לאתר וראיתי שיש שם משהו כזה כרטיס חופשי יומי או משהו . .אז רציתי לשאול אתכם אם יש אפשרות לקנות את הכרטיס הזה ישר שאני נכנסת לשם, ואם זה באמת חופשי כמו שהבנתי ואם זה באמת אפשר גם לתקופה של חודש . . בכלל אני אשמח לשמוע דעות בקשר לסטודיו הזה . נטע

maholnikit

New member
טוב...קודם כל...

זה נקרא חופשי חודשי...וכשמו הוא. את עושה כרטיסיה לחודש ואת יכולה להיכנס לכמה שיעורים שאת רוצה....רק תשימי לב שיש כרטיסיה לערב כרטיסיה לבוקר וכרטיסיה לכל היום... את יכולה לעשות את הכרטיסיה גם ישר שאת באה לשם אבל יש לך קודם שיעור נסיון חינם ששווה לך לנצל אותו.... הסטודיו מעולה. מורים מעולים באמת רמה גבוהה. אמנם לא דווקא יחס אישי בכל השיעורים אבל לדעתי זה שווה את זה.

ליאנההה

New member
בדיוק מה שהיא אמרה :)

כמו שמחולניקית אמרה, יש לך שיעור ראשון ניסיון חינם, כך ששווה לנצל אותו. בכ"א, ברגע שאת משלמת על חופשי חודשי (בוקר/ערב/כל היום) את יכולה להיכנס לכמה שיעורים שאת רוצה ואיזה סגנונות שבא לך. ושוב, כמו שהיא כבר אמרה, לסטודיו B יש חיסרון גדול מאוד. א-י-ן שום יחס אישי. ברור שהמורים כן עוברים ומסתכלים כדי לתקן, אבל מכיוון שהשיעורים מכילים הרבה אנשים קשה לעבור וממש לתת יחס אישי לכל אחד. במיוחד שאלה שיעורים פתוחים (כל הזמן באים אנשים חדשים). מה שכן, אם את מתמידה ובאמת באה לכל שיעור (בסגנון המסוים עם המורה המסוים, או סגנונות..) המורה כבר יתחיל להכיר אותך ולראות שאת בקטע של התמדה. הוא ייתן לך יותר יחס מאשר שאר הרקדנים שהוא רק רואה בפעם הראשונה בשיעור שלו. אני, אישית, רוקדת במסגרת קבועה וגם לוקחת שם שיעורים באופן קבוע בסטודיו. אם את אומרת שבא לך ללכת קדימה ולהעלות רמה, אני חושבת שזו דרך טובה.

shani1001

New member
נצל"ש משהו שקצת קשור לפה אבל

רציתי לשמוע דעה מפורום מחול. אני מתחפשת לבלרינה ויש לי 2 אפשרויות: 1)בגד גוף ורוד, טוטו ורודה, גרביון ורוד ונעלי בלט שחורות(כי אלו ישנות.. ואת הנוכחיות שלי שהן ורודות אני לא רוצה להרוס) 2)בגד גוף שחור, טוטו ורודה, גרביון ורוד ונעלי בלט שחורות. בבקשה זה ממש חשוב לי, ואני ממש אשמח לקבל דעה מאנשי הפורום. תודה מראש !

yaeltal12

New member
מממ זו דעתי

אם כבר אז האפשרות השניה. הכל ורוד ורק הנעליים שחורות ממש יהרוס, זה לא נראה מתאים (מניסיון!), לעומת זאת בגד גוף שחור זה גם די "בלטי" כזה וגם יתאים די טוב.

maholnikit

New member
Yוב...תקשיבי שניהם מוזרים...כי...

אם תהיי הכל ורוד ורק נעלי בלט שחורות זה ממש מוזר... וגם בגד גוף שחור עם טוטו ורוד זה מוזר...לדעתץי זה או: 1. הכל ורוד..כולל הנעליים אם יש אפשרות או 2. בגד גוף שחור טוטו שחור גרביון ורוד ונעלי בלט עדיף ורודות אבל אם לא אז שחורות זה סביר....

מממ לפי דעתי

האפשרות השנייה בגד גוף שחור טוטו ורוד\ורודה?!?
גרביון ורוד ונעלי בלט שחורות.. זה בכלל לא ניראה מוזר וזה אפילו יפה מאוד לפי דעתי אז..לכי על האפשרות השנייה כי הכול ורוד ונעלי בלט שחורות זה ממש תוקע..והשניי ממש יפה וגם לא תקוע הצבעים הולכים בסדר גמור ביחד

רקדנית1

New member
שאלה בנוגע לסטודיוB

מישהי מכם רוקדת אצל סוניה בארי בסטודיו B? האם היא נותנת יחס אישי לבנות שמגיעות קבוע לשיעורים שלה?

shani1001

New member
הלוואי ויכולתי הכל ורוד..אבל לקנות

עוד נעלי בלט שיהרסו לי בשביל יום אחד...

leiny85

New member
לפי מה שאני ראיתי - כן.

א. כי אין מיליון אנשים בשיעור שלה, אז אפשר לתת יחס יותר אישי (כי הוא קשה
) ב. כי רוב האנשים שמגיעים הם קבועים. (השיעורים שלה בבקרים בימי חול, ואין הרבה אנשים שיכולים להגיע בשעות האלה + לעמוד ברמה של השיעור) ג. הסתייגות - אני לא מהקבועות (אני עובדת, אז יצא לי כמה פעמים בחופשים להגיע). בכל מקרה - אני ממליצה להגיע, לראות, ואם מתאים - להמשיך.

NeTa MuFlEtA

New member
שאלה נוספת .. ../images/Emo3.gif

אם אני לוקחת נגיד חופשי-חודשי בוקר זה אומר שאני יכולה לקחת את כל השיעורים , לא משנה באיזה סגנון , שיש בבוקר
וכנ"ל לגבי הערב
חחח אני סלקום אני יודעת , ותודה לכל מי שענה לי .

סיקל

New member
אם את לוקחת

חופשי חודשי בוקר אז את יכולה להכנס לכל השיעורים שיש בבוקר (לא משנה מה) חוץ מספינינג ופילאטיס מכשירים, שזה בנפרד חופשי חודשי ערב- כל השיעורים של הערב חופשי חודשי משולב כל השיעורים גם בבוקר וגם בערב

LiRoNi18

New member
עידו תדמור מלמד עדיין בסטודיו

בי ?? איזה סגנון ? ומתי ?

למעלה