יש לי שאלה

simix101

New member
תגידי ראית את הסרט

ראית את הסרט "הנסיכה מונונוקי"? אם לא אני ממליצה אותו!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לראות!!! סרט 100מם!

בן 38 עדין אוהב אותם

אני אבא ל2 ילדים ואנחנו יושבים לפעמים ביחד ולפעמים אני לבד רואה את טום וג'רי ואת הרואד רנר את פופאי ופלוטו אתם מכירים?! מת להשיג סירטונים שלהם, בקריצור אין לזה גיל

ThE PuSsYcAt

New member
לא נראה לי שמתישהו

מפסיקים לראות אותם
אבא שלי בן 42 והוא עדיין רואה אותם חחחחח

דוד שלי בן 57

ועדיין נשפך מצחוק ונהנה מפופאי, מהפלינסטונס ומשאר הסרטים המצויירים אין לזה גיל

simix101

New member
עונה לשאלה הנוכחית../images/Emo44.gif

לדעתי אין שום גיל לסרטים/תוכניות מצויירות! כי למצויירים אין גיל! תאמינו או לא אפילו אבא שלי רואה מצויירים ! ! ! בגלל זה אינ חושבת שאין גיל למצויירים!!!!! בקיצר...... : תעשו מה שבראש שלכם ואל תשימו על אף אחד!!!

lichdog

New member
אני בן 23, מתקרב ל 24,

לא רק שאני אוהב סרטים מצויירים, אני מכור אליהם. יש את האנשים האלו שחייבים להעיר, כי הם חושבים שסרטים מצויירים זה לילדים. יש את אלו שאוהבים את זה ורואים יחד איתנו. יש את אלו, שהם הרוב שאני מכיר, שפשוט לא אכפת להם. מה שכן מעניין הוא שנעשה מחקר (אם היה לי מושג איפה ואיך אפשר למצוא אותו, הייתי מביא אותו כאן), שהוכיח שאנשים שרואים סרטים מצויירים הם אנשים אינטלגנטים יותר. מי שיכול למצוא את המאמר המקורי ולהביא אותי לכאן, אני בהחלט אודה לו.

../images/Emo6.gif אין גיל להומור - אני בת 40+

ועדיין מתגעגעת ל- ROAD RUNNER שהצעירים כנראה לא הכירו... בנתיים "מסתפקת" בטום וג'רי - שדי מזכירים את הדמויות של הקויוט והיען עם ה"ביפ ביפ"...

lichdog

New member
I resent that!

גם הצעירים בינינו מכירים את Road Runner, אחת הדמויות הגדולות בטלוויזיה! גגגגרררררררררר! לעומת זאת, הדמות שבהחלט מקבלת את המקום הראשון היא: Marvin The Martian, הדמות הכי גדולה, הכי צינית והכי מצחיקה בהיסטוריה של האנימציה! Marvin The Martian Rules!

burondo girl

New member
15+

אני גם רואה מצויירים ולא צוחקים עלי(יותר מדי) ואני מכורה גם לדיסני...ולא הוונאבי דיסני...המצויירים האמיתיים!!!... אבל תום וגרי זה כבר "לא לגיל שלי"...לא בגלל שזה ישן... זה פשוט הפסיק להצחיק אותי כל כך כל פעם שגרי מכניס את הזנב של תום לשקע... אבל גם אני מכורה לאנימה...^_^ ומונונוקי שולט בכם!!!!!

בחיים לא מפסיקים לראות!!

אני בת 31 וחולה!! פשוט חולה על סרטים מצויירים.. בפרט עכשיו כאשר פינוקיו, מרקו ונילס הולגרסון חזרו לחיינו בחינוכית 11 אייך אפשר שלא לאהוב? פשוט מכורה .. יושבת עם הילדים לראות קלטות של דרדסים ופשוט מתענגת מחדש.. ואגב.. דרדס סבא היה אומר..אופס...חכו ליייייייייייי שבת שלום sky

shiep

New member
?!?!?

יוווווווו אתם ממש מפחידים בני 20+ ועדיין רואים סרטים מצויירים ?!?!!?!?!?!? אני בגיל 12 בערך הפסקתי לראות סרטים מצויירים !!

Breaking Wave

New member
חחחחחחח :)

אימא שלי ממלמלת מדי פעם 'תתבגרי כבר' כל פעם שאני דופקת ריצה בבוקר באמצע ארוחת הבוקר לכיוון הסלון כי שמעתי את השיר פתיחה של המומינים. קצת מוזר לה. אבא שלי זורק הערות ציניות שאני עדיין תקועה בגיל 12, אבל בקטנה גם הוא רואה לפעמים מרקו :) החברים(רובם לפחות) רואים גם ולא פעם יוצא לנו שיחות שלמות על חינוכית 23ועל הפרקים שעברו. דווקא יום שישי חזרנו מאילת וכל בוקר היינו קמות במיוחד מוקדם כדי לא לפספס את נילס והמומינים ובעלת הדירה צחקה עלינו חחח :)

למעלה