יש לי שאלה

משי22

New member
יש לי שאלה../images/Emo20.gif

אני לא יודעת באיזה גילאים אתם, אבל אני מעריכה שפלוס מינוס כמוני (אני בת 16). החברים/אחים/מכרים שלכם לא צוחקים עליכם לפעמים שאתם רואים סדרות מצוירות? או שלא אכפת להם? או שגם הם ככה? או שהם לא יודעים? בקיצור, מה הם אומרים?

ל א ק י

New member
אממ

לא צוחקים עלי. הם נהנים מזה בעצמם
[אני בת 16 בקרוב] אבא שלי צחק עלי כמה פעמים כשאמרתי שאני מנהלת את פורום סדרות מצוירות, אבל תכלס, הוא בעצמו רואה את זה לפעמים
[כשאני רואה את זה בטלוויזיה בסלון נגיד] חוצמזה, גם אם הם יצחקו, זה לא ממש יזיז לי

ba r2 0 1 0

New member
נצל"ש:../images/Emo160.gifלהתראות לשבוע../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

היי כולם! אני טס מחר לשבוע... (אני אפסיד המומינים.. :( ... לא נורא זה יותר כיף!) אז ביי ביי בינתיים, אני אחזור ביום חמישי הבא! נ.ב: בחוליה החלשה הבאה אם הקטקטים יוצאים אני בוחר בדנבר! תחשיבו בבקשה אוקיי? ביי, בר.

אמ...

חלק לא יודעים חלק יודעים וגם אוהבים סדרות מצוירות וחלק חושבים שאני מוזרה שיחשבו.

DanaDuck

New member
אני בת 23@

ולמזלי גם חברים שלי אוהבים סרטים מצויירים. יש קטע חברתי כזה בתיכון ובחטיבה ש"סרטים מצויירים זה ילדותי". בהחלט שמחה שאני כבר לא צריכה לסבול ממנו^.^

משי22

New member
טוב...../images/Emo20.gif

מסתבר שאני לא לבד... גם עלי קצת צוחקים אבל לא אכפת לי, אני אוהבת סדרות מצוירות.

238

New member
אני בת 24

בס"ד ורוב החברים שלי אוהבים סרטים מצוירים.אבל גם בתיכון זה היה ככה...

נה, הם רגילים. אני צופה גם באנימה,

כך שאם מנסים להניא אותי מזה - אני ישר מתחילה להתקיף בהסברים על סוגי התכנים וכד'. :ּP מעולם לא נגמלתי מהסדרות המצוירות, מהתוכניות לגיל-הרך או לזאטוטים. אני אפילו צופה בהופ מדי-פעם. ^^; אגב, חלק נרחב מאותן הסדרות המצוירות המדוברות כאן (המומינים, בבאי וכיו"ב) הן למעשה אנימות (אנימציות יפניות) שמוגדרות כקודומו (אנימות הפונות לגיל צעיר יותר).

harar8

New member
גם את רואה אנימה?*_*

גם אני
אני בת 18 ולפעמים אמא שלי אומרת לי שמה שאני רואה זה של תינוקות ואין לי כוח להסביר לה על התכנים

הו, אנימה (גם מנגה) זה שלאט. ^^~

ההורים שלי בלאו-הכי לא מבינים מה ההבדל בין אנימה לסדרה מצוירת אחרת. פרמטיביות לשמה! כופרים! :ּP להם אני לא טורחת להסביר, כי זה לא מפריע להם. מה שכן - יש לי כמה חברים שמזלזלים באנימה, וכל פעם שאני מאזכרת אנימה כלשהי, ולו בחצי משפט, אני ישר נתקלת בתגובה נזעפת של "אוי, עוד פעם? די עם זה," ובהחמצת פנים. ;; ניחא, ההפסד שלהם... את מוזמנת לקומונה.

למעלה