יש לי שאלה..

ToMa†o Gi®L

New member
יש לי שאלה.. ../images/Emo186.gif

מהי הסיבה העיקרית שבגללה אתם מעריצים את בריטני? [לא, אני לא עוד רוקיייסתית מייייתלהבת שחושבת שאמינם כוסון ושבריטני סאקס. אני באמת רוצה לדעת, בתור מישהי שלא מעריצה את בריטני.) יאללה, הסיבות שלכם

i4britney

New member
הסיבה היא...

הסיבה היא פשוטה ויחידה בריטני היא זמרת הפופ מספר 1 בעולם היום ולפי דעתינו יש לה שירים יפים וקליפים פצצתיים וחוץ מזה היא בעלת כשרון ריקוד ושירה והיא מאוד כריזמתית , חברותית, פועלת בנחישות כדי להשיג את המטרה ועובדה היא השיגה את ההצלחה אמנם לא בקלות היא הייתה צריכה לעבוד מאוד קשה , ובקיצור בריטני שוטלת ובקשר לאמינם תרשמי אותו לא כאן בפורום כי אני חושב שאמינם הוא זה שסאקס!!!

FUCKTHESYSTEM

New member
איזה שטחיות...

"בקיצור בריטני שולטת".. לא הייתי מתפלא אם הייתי שומע את זה מילדה בכיתה ג´, אשכרה ככה... את דעתי על השירים שלה אתם יודעים (חוזרים על עצמם) את דעתי על הקליפים שלה אתם יודעים (פרובוקטיביים ופרחיים) את דעתי על כשרון הריקוד שלה אתם יודעים (חוץ מלרקוד עם כסאות היא לא ממש עושה משהו) ועכשיו הגענו לחלק שהרג אותי: "כריזמטית"! כן כן, שמעתם טוב, בריטני היא "כ-ר-י-ז-מ-ט-י-ת"! תעשו לי טובה, היא כריזמטית כמו נעל, עוד לא ראיתי התבטאות חכמה אחת שלה! ועוד חלק שלגמרי הפיל אותי על הרצפה: "היא הייתה צריכה לעבוד מאוד קשה"! לעבוד קשה על מה? על כתיבת השירים שלה? אופס! זה לא היא כתבה! איזה
יא אללה! בקשר לדבר אחד אני מסכים איתך.. אמינם בהחלט סאקס.

אמינם../images/Emo35.gif איך הוא הגיע לכאן../images/Emo35.gif

תראה, ילד, השאלה הייתה: מה אתם מוצאים בה - לא מה אתם ל*א מוצאים בה... אז אם לא אכפת לך (ואני רואה שלא...)

FUCKTHESYSTEM

New member
טוב, ילדת כשל-הבנה, קראי שוב

את ההודעה שלפני מה שכתבתי, ותראי שהוא דיבר על אמינם בסוף ההודעה... דרך אגב, את עוד לא הגעת לרמה שבה תוכלי לקרוא לי ילד. בינתיים שקט.

למה אני אוהב את בריטני???

אוקיי... אני התחלתי לאהוב את בריט עוד כשהיא יצאה לסיבוב הופעות בקניונים.. עוד לפני ש-baby onr more time יצא כאן ובאירופה (הרי כולם יודעים שהוא יצא בפיגור לעומת אמריקה). כבר כתבתי פעם שבריטני, יותר נכון המוסיקה שלה, עזרה לי בימים באמת לא טובים שעברו עלי.. אני יודע שאנשים יחשבו שזה שטויות אבל אני אומר את זה בכל הלב.. אני יודע שהשירים של בריטני לא הכי מלאי תוכן.. יותר נכון להגיד שהשירים הישנים שלה, משני האלבומים הראשונים לא היו מלאי תוכן, כי "בריטני" לדעתי הוא אלבום מצויין מבחינת הטקסטים.. וכן, לדעתי בריטני מלאה כריזמה ויש לה נוכחות אדירה על הבמה.. אז אין לה קול של מריה קארי, אבל יש לה כישרון לא מבוטל...

ועוד משהו...

אני חושב שבתחילת דרכה, בריטני באמת הייתה בובה על חוטים.. אמרו למה מה לעשות, מה להגיד והכל.. אבל היא השתנתה עם הזמן.. היא כותבת את השירים שלה, היא מלחינה, היא כתבה והלחינה את השיר לפרסומת של פפסי למונדיאל, יש כמה וכמה דברים שבריטני עשתה ואני לא מסכים איתם.. אבל עדיין, אני אוהב אותה עם כל הלב והנשמה!!

i4britney

New member
אתה צודק באלץ אחוז!!!

טוב מי שרשם שאני שטחי שלא ילמד אותי מה זאת שטחיות כי אני יודע טוב מאוד מה זאת שטחיות ואגב רשמתי בריטני שולטת כי זאת עובדה וזה נכון והשירים שלה מהאלבום האחרון מלאי תוכן וחוץ מזה היא כשרונית היא יודעת לשיר יפה לרקוד בצורה נקייה ויפה היא סקסית ואגב באלבום האחרונה היא ישבה עם אלה שכתבו את השירים ועזרה להם לכתוב את השירים וגם היא כתבה כמה שירים לבד באלבומה האחרון אז תפסיקו כבר עם ההשמצות חסרות הערך האלה שלכם כי הכל נובע מקנאה אחת גדולה כי אתם יודעים שאין כמו בריטני והיא זמרת הפופ מספר 1 בעולם!!!

FUCKTHESYSTEM

New member
"בלה בלה בלה, אני מסכן...בלה בלה"

בדבר אחד צדקת- אתה בהחלט יודע מה זאת שטחיות, אתה מכיר אותה די מקרוב, אפשר לומר... בריטני לא שולטת בשומדבר, עדיין לא ראיתי אותה לוקחת שום כתר ושום שרביט, אז בלי סיסמאות של ילדות בכיתה ג´. ותסביר לי, איך האלבום האחרון שלה מלא תוכן אם אתה בעצמך אמרת שהיא עוזרת לכתוב את השירים? איפה התוכן? תוכן של מישהו אחר, אולי? זמר אמיתי יכתוב את השירים שלו לעצמו, ובמקרים מסויימים, יעשה גרסאות כיסוי לשירים אחרים, אבל בריטני רק עוזרת! ורק כדי שזה ישמע יותר טוב, הוספת "וגם היא כתבה כמה שירים לבד..." כן בטח, תעבוד על ההיא משוק הכרמל, לא עלינו שוב, אתה יכול לחלום בחלומות הרטובים שלך על קנאה כמה שאתה רוצה, תחשוב מה שאתה רוצה אם זה מנחם אותך. ויש לי רק שתי מילים בשבילך: סימני פיסוק!!!

בוא אני אגיד לך משהו אחד...

אם להגיד "בריטני שולטת" זו שיטחיות.. השולחנות בבית הספר שלי מלאים בכתובות "Metalika rules"(אני מקווה שכתבתי טוב)... אז גם אלה שאוהבים את מטאליקה הם שיטחיים לפי מה שאתה אומר.. להגיד "בירטני שולטת" זו בסך הכל צורת ביטוי.. וכמו שאתה יודע, כל אחד יכול להתבטא איך שהוא רוצה, כמובן בגבול הטעם הטוב.. בקשר לתוכן של בריטני.. כבר כתבתי על זה בהודעה הקודמת, אז אין לי כח שוב.. אני רק רוצה לראות מה יקרה כשבריטני תוציא את האלבום הרביעי שלה, שבו היא מתכוונת לכתוב את כל השירים ולהשתתף בהלחנה.. מה ישאר לכם להגיד??? אני לא חושב שאתה מקנא בבריט, ממש לא.. אתה פשוט לא אוהב את בריטני ואנחנו יודעים את זה מספיק טוב... ועוד משהו אחד.. לא צריך לרדת לרמה אישית כאן!! בסך הכל אנחנו לא מכירים אחד את השני ואנחנו לא יכולים לשפוט עפ"י סגנון מוסיקה ועפ"י הודעה אופי של בן אדם...

FUCKTHESYSTEM

New member
צודק בהחלט, גם זו שטחיות.

ולרוב אלה שכותבים מטאליקה רולז על השולחנות הם מסוג האנשים שציינתי, שמנסים לשחק אותה מטאליסטים. גם אותם אני לא ממש מחבב. כאשר בריטני תוציא את האלבום הרביעי שלה, בו כל השירים יהיו שלה, נברך אותה סוף סוף על כניסתה החלקית לעולם המוזיקה, אבל תמיד נזכור לה את השלושה הקודמים שלה. הרי השלושה הראשונים, שלא נכתבו על-ידה (ברובם), היוו את בסיס הקריירה שלה. לכן ניתן להגיד שהקריירה שלה מבוססת על הצלחה שלא שלה. וזה עצוב. דבר אחרון, לא ירדתי לשום רמה אישית. יעצתי לו להשתמש בסימני פיסוק, אחרת הוא לא יעבור את הבגרות שלו בלשון. ואם הוא כבר עבר...אז זה עצוב מאוד.

זה לא עצוב כל כך (בקשר לבריטני)

אבל שיהיה.. כן.. תשובה קצרה מאוד.. קרא המשך למטה.. אני מת מעייפות ואני צריך לקום מחר מוקדם... אני נוסע לאילת!!!!!!!!!!! סוף סוף קצת חופש!!!!!!!!!! אז אל תחשבו שברחתי מכאן, כי אני לא!!!!! חופשה נעימה לי!!!! אוהב אתכם!!!! אוהב את בריטני!!!!!! צרבתי את ההופעה בלאס ווגאס... אני הולך לשמוע את זה כל הנסיעה.. וגם בטיסה חזרה... שהיא קצת (!!!) יותר קצרה.. בביי!!!!!!!!

בלאט אור תלך../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif

ואתה אמרת לי לא ללכת
נאררררף
מעניין לכמה זמן...

Snitch

New member
../images/Emo186.gif

האמת? גם אני חושבת שלהעריץ את בריטני בגלל שהיא יפה ופ33ה ומאגניבה זה שטחי ואידיוטי, אבל אם אנשים חושבים ככה.. זכותם
בכלל, כל העניין הזה של כתיבה על שולחנות\קניית חולצות מאגניבות\תליית פוסטרים בחדר של זמרים זה אידיוטי לדעתי, אבל אני לא חושבת שצריך לבקר אחרים על זה. ובטח שלא לריב על זה כל הזמן. חוץ מזה- הקריירה שלה לא מבוססת על אחרים, כיוון שהיא לא בהכרח מבוססת על השירים שלה, וזה עצוב. לתשומת לבכם

למעלה