יש לי שאלה

m G m

New member
יש לי שאלה ../images/Emo18.gif

אני כבר בשיעור 14 ועוד לא עשיתי תאוריה, נעזוב רגע את השביתה וכל זה, גם אם לא הייתה שביתה, לי זה לא ממש אכפת שלא עשיתי חוץ מהבחינה שאני רוצה כבר להיפטר מזה אבל שמעתי שלהרבה מורים זה כן אכפת וברגע שהתלמידים מגיעים כבר לשיעורים ממש מתקדמים (20+) הם מפסיקים להם את השיעורים עד שהם עושים תאוריה....השאלה שלי היא למה בעצם???. מה זה משנה למורה מתי תעשה תאוריה גם אם נגיד תגיע לשיעור 30 והוא כבר ירצה להגיש אותך לטסט ועוד לא עשית תאוריה אז שיגיד לך : "תשמע הייתי מגיש אותך לטסט אבל לא עשית תאוריה אז אני לא יכול להגיש אותך" ומפה זה כבר הבעיה של התלמיד...אני לא מבינה את זה. יש לי הרבה חברות שזה מה שקרה להן, שעד שהן לא עשו תאוריה פשוט לא המשיכו להם את השיעורים. אז אם למישהו יש הסבר הגיוני אני אשמח לשמוע אותו

adi777

New member
יש לי הסבר ממש הגיוני! באמת!

אז ככה- נכון הטופס מ.מ.ס.י הירוק? עליו כתוב שאתה כשיר ללמוד ולנהוג ושם גם מסמנים לך שעברת או נכשלת בתאוריה. עכשיו, את הטופס שמסומן שעברת תאוריה וחתום ע"י רופא ואופטומטריסט אתה מביא למורה והוא טוען את זה או משהו כזה במשרד הרישוי וכך המשרד\חברה שלו מקבלים הקצבה לטסטים ככל שמוזנים יותר טפסים יותר ניגשים לטסטים וככה גם אתה תיגש יותר מהר כי כאילו אחרים ניגשים על הטופס שלך וצריך אחרים כדי שאתה תיגש. יצא ברור?

adi777

New member
וחוצמזה-

שאיך תסעי (סליחה.. ראיתי שאת בת!) אם לא תדעי תמרורים? וזכויות קדימה? ופניות? ככה את פחות מפספת זמן בשיעור המעשי ובאה מוכנה עם רקע והכול... ותחשבי על זה! אה- ולא שאלת את עצמך אף פעם איך עובד המנוע?? אני ממש לא אבל עדיין צריך ללמוד את זה כביכול...

lmstriX

New member
הסבר קטן ופשוט...

כדי לנהוג חייבים לדעת את החוקים התאורתים!

למעלה