יש לי שאלה:

Meijen Shaggy

New member
יש לי שאלה: ../images/Emo15.gif

מישהו יודע את המילים של שיר הפתיחה של הסדרה המצויירת הנוסטלגית "בבאי"? תודה רבה.

NasTy GirL

New member
לא, אבל אתה יכול ללכת לפורום

זיהוי שירים. הם בטוח יידעו!

נירש

New member
תוכל להזכיר?

בבאי לא נשמע לי מוכר. הדבר היחיד שאיכשהו מצלצל מוכר זה המלך בבר, אבל זה בטח לא זה :)

goldi san

New member
אני קצת זוכרת

ספרו לי ידידי, איך בא אלי בבאי! איך הוא צנח, מצחיק כל כך, ואיפה הוא היה, ספרו לי ידידאאאי מאין בא בבאי!

לסלי

New member
ההתחלה

יש לי חבר, ושמו בבאי, איזה מזל שבא אלי.... לא זוכרת את ההמשך

גובו

New member
אז ככה

לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אלי והוא מצחיק והוא עוזר והוא יודע ל...(לא זוכרת) ויש לו אלף ידידם בין החיות והילדים גלו לי ידידי מאין בא בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשמשיה. פחות או יותר.

../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo93.gif

אני אצטרך מוסד בקצב הזה
"הקובץ גדול מדי...." איזה קובץ??? אני שמתי קובץ??? ארררר, שונאת ת´שטויות של תפוז..... בקיצר, רשמתי כמעט את כל השיר של בבאי, אבל עם קצת עירבוב במשפטים.... כדאי לשאול בפורום סרטים מצוירים ודיסני, הם יודעים את רוב השירים.
פרינסס---,--´-{

אני לא זוכרת הכל, הנה מה שכן

יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים אימרו לי ידידיי מאין בא בבאי? מאיפה צנח? מצחיק כ"כ! מחזיק בשמשיה! (בטוח יש המשך אבל אני לא זוכרת.. מקווה שזה עוזר..) רחי

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

בבאי יש לי חבר, יש לי חבר שבא אלינו מעולם אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל ישר לכאן והוא מציל והוא עוזר והוא הכי הכי חבר גלו לי ידידי מאין בא בבאי איפה נולד, ואיך נדד ואיפה הוא היה גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי איך, איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשמשיה יש לי חבר, ושמו בבאי איזה מזל שבא אלי כי הוא מצחיק, והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים גלו לי ידידי מאין בא בבאי איפה נולד, ואיך נדד ואיפה הוא היה גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשמשיה בבאי, אני כאן! --- וזה בטוח כל המילים רשמתי פעם בזמן שראיתי את הפתיח (ראיתי כמה פעמים ובדקתי)... תהנה!

maya4405

New member
יפה../images/Emo45.gif מעלה זכרונות..../images/Emo8.gif

וד"א, באותה ההזדמנות- מישהו זוכר את המילים לפיטר פן? זה משהו- "פיטר פן, שרוצה להיות רק ילד.. זמן עובר והוא אינו גדל", נכון? אם מישהו יודע את כל המילים אני אשמח!
זאת הסדרה הכי יפה!

ST

New member
גם את זה יש.. :) ../images/Emo29.gif

בבקשה... פיטר פן פיטר פן, שרוצה להיות רק ילד זמן חולף, והוא אינו גדל טינקרבל, היא קרן אור, פיה של פלא פיטר פן אהוב על טינקרבל מי רוצה, לעוף איתם, לעוף ביחד אל האי, ששמו הוא שומקום פיטר פן, יכול אתכם לקחת אל האי, אל הסיפור, אל החלום פיטר פן על סכנות יגבר בלי פחד שם רחוק, רחוק בשום מקום מי רוצה, לעוף עכשיו ביחד אל האי, אל הסיפור, אל החלום

*קליאו*

New member
אבל יש לזה המשך, לא?!

זה משהו כזה, נדמה לי: קפטן הוק, רב החובל רב השודד, משום דבר אני איני פוחד, פיטר פן, יכול אתכם לקחת אל האי אל הסיפור אל החלום. זה נתקע איפה שהוא, טוף, לומשנה.

זה השיר סיום......

הוק אני- רב השודד רב החובל , משום דבר-אני איני פוחד כש-אנח-נו מסתבכים כאן בצרה פיטר פן מגיע לעזרה פיטר פן בשודדים בעוז נילחם והוא מנצח את כולם
פרינסס---,--´-{

למעלה