יש לי שאלה.....

נצחית

New member
יש לי שאלה......./images/Emo13.gif

מה הציטוט הכי יפה מדוסון קריק, שאתם הכי זוכרים?

1Shir

New member
זה לא בדיוק ציטוט אבל

מי שהכי מרגשת אותי מדוסון קריק בדברים שהיא אומרת זאת ג´ואי. לדוגמא:הדברים שהיא אמרה על הבמה בתחרות היופי, כל הדברים שהיא אמרה לדוסון כשהם נפרדו בפעם הראשונה...

יש כמה

פעם גו´אי אמרה we live and we die and we make a lot of mistakes in between אהבתי... ואהבתי בפרק האחרון של העונה השניה שג´ואי אומרת לדוסון there r certain circumstances that love cannot over come and from now on I don´t want to know u.. עצוב...

נתי (בת)

New member
אני חושבת שהציטוט הכי יפה הוא :

"אתה חושב שלכל דוסון יש ג´ואי, וכל ג´ואי יש דוסון ..." (נראה לי שככה הלך המשפט ..) המשפט הזה היה קיטשי ובמקום לאללה ! נתי (בת)

Luthien

New member
טוב...יש שניים שאני ממש אוהבת..

הראשון הוא JEN: Hey Joey I love your lipstick, what shade is that? JOEY: Wicked red. I love your hair color, what number is that? ובערך המשך של זה JEN: How about you, Joey? Are you a virgin? JOEY: Oh please. Years ago. Trucker named Bubba. אני ממש אוהבת אותו......זה ממש ממחיש את הציניות של הסדרה ואת האופי של ג´ואי.... השני זה היה בפרק פול מון רייסניג בעונה השנייה.....אני חיפשתי שעות ולא מצאתי את הציטוט אבל זה היה בקטע של האיש על הירח וודוסון וג´ואי מדברים עליו ופתאום ג´ואי אומרת שהוא לא זכר, הוא נקבה, כמובן בצורה הרבה יותר שנונה ממה שני כתבתי.......אם מישהו יכול להביא לי את הצטוט הוא קובץ קול שלו הוא יהפוך אותי לאדם המאושר עלי אדמות.......בכל מקרה הוספתי תמונה לאלו שקשה להיזכר מהתיאור הצולע שלי........אני חושבת שבזמן הקטע הזה היה את השיר הנדס של ג´ול.......שיר ממש יפה...... ד"א מה הם הפרקים האהובים עליכם בכל עונה? עליי עונה ראשונה- הריתוק עונה שניה- א פרפקט וודינג עונה שלישית- סינדרלה סטורי עונה רביעית- דה טו ג´נטלמנס אוף קייפסייד טוב....זהו להפעם......בבייי אוסנת

Luthien

New member
מצאתי! מצאתי!

Dawson: Hey, look up in the sky. What do you see? [Joey looks up at the sky.] Joey: The moon? Dawson: No, no. Look at...look at the moon. Close your eyes. Now what do you see? [Joey doesn´t say anything.] Dawson: It´s the man. Joey: Who? Dawson: The man, remember? Joey: Oh, right, right, right. The man in the moon. I get it. I get it. Oh, but wait! Dawson: What? Joey: It´s not a man, Dawson. It´s a...woman.

1Shir

New member
פרקים אהובים!!!!

עונה ראשונה-הריתוק, וגם הפרק של תחרות היופי. בכלל, הפרקים הראשונים היו ממש יפים. עונה שנייה-הפרק שג´ואי נפרדה מדוסון, וגם הפרק שאחריו, כשהם למדו למבחן בבית של כריס. עונה שלישית-הפרק שג´ואי נסעה לאייג´יי והחליטה להיפרד ממנו כי היא הבינה שהוא והידידה שלו הם כמוה וכמו דוסון. זה אותו פרק שאת התכוונת? וגם הפרק האחרון. עונה רביעית-כמו שאת כתבת, הפרק עם הסערה בלב ים, וגם הפרק של נשף הסיום על האונייה, כשג´ואי ופייסי נפרדו. אוסנת, יש לנו טעם ממש דומה לפי דעתי!! מה את חושבת? שיר.

Luthien

New member
אכן! :)

יש לך אייסיקיו או משהו? והפרק ג´ואי נפרדה מאייג´יי זה סינדרלה סטורי......אני הקלטתי ואיבדתי את הקלטת ואחרי שמצאתי שוב איבדתי.....סניפ סניפ

1Shir

New member
אין לי אייסיקיו

כי אני לא כל כך מתה על מחשבים, אבל אם את רוצה אנחנו יכולות לדבר בטלפון בהזדמנות. שיר.

z O e i

New member
הפרק שהם למדו למבחן...

כשבסוף הוא בוטל ופייסי אמר שיש לו עוד "פעילות קבוצתיתי אחרונה" ואז כולם נרדמו על הדשא...
חמודים.... הציטוט האהוב עלי הוא (כמו שמישו מעלי אמר...):"לכל דוסון יש ג´ואי ולכל ג´ואי יש דוסון"

למעלה