יש לי שאלה..

יש לי שאלה..../images/Emo13.gif

היי, תגידו, ת'אמת קצת נמאס לי מהניק שלי (כמעט שנתיים, טוב נו שנה וחצי, אבל עדיין זה מלא) עכשיו חשבתי לנשות את זה בנתיים יש לי רעיון אחד: ילדה מזקנת אהה יש לי עוד אחד הגרב של גבי נו מה אתם אומרים?

זה ניק יפה

ת'אמת הוא מלווה אותי בכל מקום, אבל אני חושבת שהוא מלווה גם הרבה עצב, כאב, לא כדאי קצת לעשות ריפרש (כמו הלחצן שיש למעלה) בחיים?

edlessme

New member
אם אנחנו כבר מכוורתים אותך...

אז תקראי לעצמך ארי ודרצ'י... או אולי חריגנו מנהל ההופעות...

"ילד מזדקן"...

זה כמו בשיר לא, כאילו זה מה שאני מקשרת.... שיר חמוד דווקא. תשובה כנה גם ממני...
השם שלך עכשיו אותי אישית לא מלהיב כאילו.... בגלל שאני לא מכירה אותך לא שפטתי אותך בכללל אבל השם הזה אם עכשיו אני חושבת עליו, עולה לי בראש מישהי שממציאה לעצמה דיכאונות (כמו מישהי שאני מכירה, ולכן זה נראה מאוד ברור) ובעצם... מחפשת צומי... חחחח תראי איך אני מדברת.... זה בסכ"ה ניק!~!! אם תשאלי אותי.... הגרב של גבי!
ye! כי זה מה שצריך להיות ניק... בלי משמעות עמוקה....
אני גם עשיתי את הניק ממזמן... עכשיו הייתי עושה "לפזר תבאסה" או משו כזה.... בעעע מצטערת אם דיברתי לא לעניין.... לאב יו בובה!!
ניצן

COW COW

New member
אם את מדברת על הניק בפורום ........

אז אי אפשר לשנות אותו

sHotZy M

New member
לא../images/Emo70.gif למה../images/Emo35.gif

הניק שלך ממש-ממש יפה! מסתורי, אפלולי כזה..... חבל.... אבל אם כבר אז הגרב של גבי נשמע חמוד

אולי תקראי לעצמך...

איזה זמר להקה את מעריצה?? נגיד בחרת את שוטי הנבואה אז תקראי לעצמך משהו שיש בשירים שלהם או משהו שאומר אני מעריצה מושבעת של שוטי הנבואה ... מקווה שהצלחתי לעזור לך...

EmGee

New member
כינוי מסריח לדעתי

אליס בארץ הפלאות זה סיפור קלאסי שמתאר מבחינתי מצב של אוטופיה. לפי הניק שלך זה נראה כאילו זה מציאות דפוקה שבוכים בה. קיצר סתם מעלה קונוטציות מגעילות, אבל מה שחשוב זה איך שזה נראה לך, לא לי או למישהו אחר בפורום הזה.

למעלה