יש לי שאלה למה לא אמרתם מזל טוב לליאוריק? גם לו יש יום הולדת היום! מזל טוב ליאור...
S SMOLANIT1 New member 24/9/02 #1 יש לי שאלה../images/Emo124.gif למה לא אמרתם מזל טוב לליאוריק? גם לו יש יום הולדת היום! מזל טוב ליאור...
יש לי שאלה../images/Emo124.gif למה לא אמרתם מזל טוב לליאוריק? גם לו יש יום הולדת היום! מזל טוב ליאור...
T TwelveEyes New member 24/9/02 #6 אמנם כבר מזלטתי אותך אבל... מה, זה לא עולה כסף אז ואם זה מנחם אותך, גם לי לא היה יומולדת משהו השנה... שלא לדבר על הזוועה שהייתה לפני שנתיים :\
אמנם כבר מזלטתי אותך אבל... מה, זה לא עולה כסף אז ואם זה מנחם אותך, גם לי לא היה יומולדת משהו השנה... שלא לדבר על הזוועה שהייתה לפני שנתיים :\
ה הרמיוניDanger New member 26/9/02 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif *מתגאה יותר מדי באוסף אייקונים שהרכבתי לצורה. מה שלא ראוי לגאווה גדולה עד כדי כך..* שתצמח תגדל וכו´ ושיהיו לך חיים נפלאיםםםםם
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif *מתגאה יותר מדי באוסף אייקונים שהרכבתי לצורה. מה שלא ראוי לגאווה גדולה עד כדי כך..* שתצמח תגדל וכו´ ושיהיו לך חיים נפלאיםםםםם
S sarah New member 24/9/02 #4 יום הולדת שמח!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
ש שרימפיניון New member 25/9/02 #7 באיחור אומנם וסליחה על האיחור..(זה מה שקורה שנסחפים עם לימודי תנ"ך) מזל טוב קולולולולולולולולו