יש לי שאלה...

טלטוליי

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo10.gif

כפי שסיפרתי לכן מקודם... איבדתי את אמי כשהייתי בת 3,היא נפטרה ממחלת הסרטן, אני לא זוכרת אותה,למרות שהייתי רוצה לזכור...
יש לי אחות גדולה בת 21 נשואה+1, היא הייתה בת 9 שאמי נפטרה.. היא כן זוכרת אותה, וכל הזמן מספרת לי דברים מצחיקים,עצובים,כואבים ויפים על אימי ז"ל.. וכל פעם מחדש חוזרת השאלה שהיא שואלת אותי.. "את לא זוכרת את אמא?" ואני עונה.. "לא". וכואב לי, אמרו לי שהיא אהבה אותי יותר מכל דבר אחר, ולי כואב שאני לא זוכרת אותה... לפעמים אני ממש מרגישה שיש דמות של אמא לידי בחדר, השאלה שלי היא, אמרו לי פעם שיש דבר שנקרא "היפנוזה", שמחזירים אותי בזמן אחורה, ויכולה להיות לי היכולת להזכר... קיים דבר כזה? איך אני יכולה להגיע למצב כזה שאני רק אראה אותה.. רק בחלומות נכון..? וגם זה לא....

שלום טלטוליי ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוכה הבאה
מוזמנת להצטרף ולשתף אותנו בקצב שלך ובמה שמתאים לך.. בקשר לשאלה שלך.. היפנוזה זה לא להחזיר אותך אחורה בזמן או משהו כזה.. זה תהליך טיפולי שעושה פסיכוטרפיסט ובו מעלים כל מיני תכנים שנמצאים בתת מודע שלך. אני מאוד מכירה את המצב הזה.. אני הייתי קצת יותר קטנה ממך כשאימי נפטרה וזה ממש מתסכל שאין לך שום זכרון ממנה.. באופן כללי, כעמט כולנו לא זוכרים דבר מגיל שלוש ככה שזה טיבעי שאת לא זוכרת אותה. אולי את יכולה לבקש מאביך/ אחותך/ קרובים אחרים שהכירו אותה מקרוב שיספרו לך עליה? תשאלי אותם כל מה שאת רוצה וחשוב לך לדעת.. זה לא כמו זכרונות.. אבל אולי ככה תוכלי להכיר אותה (ואת עצמך) קצת יותר.. אני יכולה לומר לך שגם אני הייתי יכולה להרגיש אותה איתי בחדר.. ואיכשהו עכשיו זה מן זכרון שיש רק לי איתה.. אני יודעת כמה זה קשה ומבלבל בגיל הזה בלי אמא.. אם את יכולה דברי על זה עם אביך ואחותך.. וכמובן שאנחנו כאן איתך...

שלום לך

קודם כל אני מאוד מבינה אותך... ואני מנחמת את עצמי שאני עוד זוכרת מעטג€:ג€ את קולה. חיוכה ועוד כמה מקרים ממנה. גם אני כשאני פוגשת אנשים שהכירו את אמי הם מספרים לי עליה ובסוף שואלים ג€"ג€את זוכרת את אמא?ג€"ג€ אני עונה שכן והם ג€"ג€אבל איך את היית קטנהג€"ג€ זה מעצבן אותי... מה הם חושבים להם שהם מכירים אותה יותר טוב אז זהו... נו אז מה אם הם היו גדולים יותר. לך יש בעיה הפוכה את לא זוכרת . אבל את רוצה וגם צריכה להכיר את אימך אז עיצה שלי עשי כמוני: אני מחפשת כל פיסת מידע להכיר את אמי יותר. ע"י תמונות. חברות שלה. כתבי יד. ואפילו כן... ספר המתכונים שלהג€: היא נהגה לסמן הערות על כל מתכון ואני מנסה אותו ורואה מה היא אהבה. מצחיק נכון? אבל אני רוצה לדעת עליה אז אני מחפשת אפשרויות. אני הייתי ילדה קטנה בגיל חמש ואני לא זוכרת כל כך הרבה. אמי מצאה את מותה ע"י מחלה ארורה שהיא סבלה ממנה 3 שנים.סרטן. כיום אני בת 14 מחפשת אותה בעולם הגדול אז למה שלא תנסי גם?

טלטוליי

New member
תודה על העצות הנהדרות..

אביוש.. זה מה שאני עושה.. כל הזמן מחפשת בתמונות, מגלה שהיא אהבה המון דברים... עם אבי אני לא כל כך בקשר, והוא ואמי התגרשו לפני שהיא נפטרה , הוא לא אוהב לדבר על זה... אז אני לא שואלת אותו, אבל ב"ה יש לי את אחותי הגדולה שאנחנו בקשר הכי טוב שיכול להיות.. היא מספרת לי המון, וגם המשפחה הגדולה שיהיו בריאים.. בכל זאת - תודה
שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת...! אוהבת אתכן.. :] טלטולי..

Darkmatter

New member
טלטוליי! :)

אני מרגישה שאין לי הרבה מה להוסיף על הדברים הנכונים שאמרו כנפיים וגיפט. אני רק רוצה להגיד שאני מקווה שתצליחי למצוא את דרכך האישית להתקרב ולמלא בתוכך את מה שחסר לך מאמך... וזה אחלה שיש לך קשר טוב עם אחותך הגדולה. היא באמת יכולה למלא לך את הדברים החסרים, שכן את באמת שלא יכולה לזכור דברים מאמך. אי אפשר לזכור מגיל 3. פשוט אי אפשר. :) שבת שלום!!! וזה ממש כיף שאת כותבת פה!! תחזרי!

למעלה