יש לי שאלה שנובעת

cha ching

New member
יש לי שאלה שנובעת

מבורות. אבל אשמח שלא תרדו עלי אלא תסבירו לי.. למה עושים אתר אינטרנט במחשב, אם יש חולי אפילפסיה שההתפקים שלהם נגרמים בגלל הבזקים שהם רואים במסך המחשב..?

ufo11

New member
שלום:)

ישנם כמה סוגים של אפילפסיה...סוג מסויים של אפילפסיה הוא של כאלה שמושפעים מאורות מהבהבים וכד' - אפילפסיה פוטו סנסיטיבית. לאותם אנשים, יש סיכוי שאורות מהבהבים אלו ישפיעו אל האיזון החשמלי במוח. המטרה שלנו בפורום היא לא כדי לרדת על אנשים, אלא כדי לעודד אנשים להבין שאפילפסיה היא לא מחלה מדבקת ושיש לקבל אנשים מסוג זה בחברה כפי שמקבלים אדם רגיל:)

cha ching

New member
בטח שהיא לא מדבקת!

אנילא חושבת שיש הרבה אנשים שחושבים שהיא מדבקת. תאמין לי- כמה שזה נראה כאילו יש הרבה אנשים בורים בארץ, יש הרבהשיודעים שזאת מחלה במוח. כמו שאמרת- באיזון החשמלי..

UFO ../images/Emo45.gif

נהניתי לקרוא את תשובתך הבהירה והנעימה. אני מעניין בפורום שלכם מפעם לפעם ורציתי לחזק את ידיך ולומר שהבחירה בך כמנהל היתה מוצלחת. ישר כוח

ufo11

New member
נמרוד לא הולנדי:)

תודה רבה:) אבל אני נאלץ לתקן אותך שאני לא מנהל בפורום:) תודה תודה:)

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif חלילה לנו שנרד

על מישהו בגלל שאלה עניינית. כמו שאמר ידידנו האדום ufo לא כל סוג אפילפסיה קשור בהבהובים. גם לגבי אלה שעלולים להיפגע מההבהובים אפשר למצוא פיתרון: או מסך רגיל בעל קצב רענון גבוה - 100 לשניה ואז לא ירגישו בכך או מי שגם זה מפריע לו יכול לקנות מסך שטוח שאינו מהבהב כלל ואז הבעיה נפתרת לגמרי. כמובן שמסך כזה הוא יקר אבל מה לא עושים למען הבריאות?

cha ching

New member
וואלה../images/Emo13.gif

מצטערת לא ידעתי שקיימים פתרונות להבהובים האלו.. תודה

hashy

New member
פתרון נוסף ופשוט אפילו יותר - טיפול

תרופתי. חברותנו היקרות, אלא שעוזרות לנו לחיות חיים מלאים גורמות גם לבלימה של הפרעות שונות. אדם המאוזן תרופתית ולא משנה איזה סוג מחלה יש לו, לא יחוש בהפרעות האלה והן לא תגברנה אצלו את המחלה. דבר זה תקף לכל סוגי ההתקפים, כמובן שתלוי בחומרת המצב האישית. ומרגע שהגענו לחומרת מצב רק כדי להסביר זה כמו אלרגיה - יש כאלה שזה קל לטיפול ויש כאלה שלא. וזהו.

למעלה