יש לי שאלה שלא קשורה...

1מרב

New member
יש לי שאלה שלא קשורה...

אני הבעל של מרב ורציתי לשאול לגבי מכשיר אינלציה, יש לנו את המכשיר השחור של פרי, והוא עושה המון רעש, נראה לי שהחברה שיחדה מישהו כדי שיגידו לרופאים שזו החברה הכי טובה לאינהלציות וזה בעצפ סתם מכשיר יקר ומרעיש. יש למישהו מכם מכשיר שעושה פחות רעש או לפחות רעש סביר? אני אשמח מאוד לשמוע על איזה מכשיר , כמה הוא עולה ואיך משיגים אותו. תודה מראש וחג שמח. נעם לוי

מכשיר אינהלציה

הי נעם! לפני מספר שנים הרופאים "שלנו" היו באחד הכנסים השנתיים בצפון אמריקה- שנחשבים לכנסי ה- CF החשובים בעולם. שם הציגו מחקרים שבדקו יעילות של מכשירי האינהלציה ומצאו ששתי חברות מיצרות את המכשירים הטובים ביותר. את אחת החברות (פארי) התחילו לייבא לישראל. השנייה לא בארץ ואני לא זוכרת על איזו חברה מדובר (ייתכן שדר' בלאו זוכרת - היא הייתה באותו הכנס). בתקופה זו המכשיר היה מאד יקר ולאיגוד לא היה מספיק כסף לסייע ודר' בלאו סייעה לנו למצוא תחליפים. רכשנו מנוע של חברה זולה ואת המרסס של חב' פארי - שעשו לנו מחווה מיוחדת ועשו עבורנו מתאם מיוחד לחבר בין שני החלקים השונים. בינתיים, ב"ה, האיגוד מסוגל לסייע יותר וע"כ מסייעים לחברים בו לרכוש מכשיר פארי טורבו שלם. גם המכשירים האלה השתכללו ברבות השנים, והם נחשבים עכשיו הרבה יותר טובים. גם חב' רוש, שמשווקת את הפולמוזיים (דיאנז) ממליצה על מכשיר פארי. ואגב, מה שחשוב זה הפרוק הנכון של התרסיס לגודל המתאים לכניסה לריאות ומנוע שמחדיר פנימה- ייתכן שיש מכשירים ידידותיים, אבל אם הם לא עושים את העבודה ,לא רק שלא הרווחנו - אלא שיצא שכרנו בהפסדנו... לא יודעת כמה זמן יש לכם את המכשיר. ייתכן שהוא כבר ישן וגם ייתכן שהוא חדש, ומסיבה כלשהי הוא פגום - ניתן לבדוק. אני מוסיפה קובץ של דף הסבר על שמירה על המכשיר לשרותכם!

למעלה