יש לי שאלה שהאמת

lirota

New member
יש לי שאלה שהאמת

היא שמאז שנכנסתי לפורום הזה שהוא עוד היה בעמוד הראשון שלו:) תמיד רציתי לשאול אותה אבל החלטתי לחכות עם זה קצת עד שנכיר קצת ואני חושבת שהגיע הזמן... אם הומואים נמשכים לגברים והם רוצים עם גברים קשר למה חלק מהם מתנהגים ומתלבשים בצורה נשית? הם אולי מרגישים כמו נשים אבל למה הומואים אחרים נמשכים אליהם אם הם נשיים. הרי הם נמשכים לדברים גבריים לא? אני מבינה שחלקם מרגישים כאילו הם נולדו בטעות כגברים, אך, אני לא מבינה איך הומואים נמשכים אליהם? ראיתי פעם חתונה של הומואים ואחד מהם היה לבוש בשמלת כלה. הרי כל העניין של להיות הומו זה שזה קשר בין שני גברים, אז למה לנסות ולהפוך את זה לקשר "נורמלי" של גבר ואשה? לירון:)

אני לא כזה מומחה אבל

אני אנסה לתת לך הסבר. הבנים היותר נשיים לא תמיד מתנהגים ככה בגלל שהם מרגישים שהם נשים (לפחות אני לא) אבל אנחנו מתנהגים או נראים יותר נשיים מהטבע שלנו. הגברים שיותר רוצים גברים נשיים זה בדרך כלל בגלל שזה מה שהם נמשכים אליו וזה לא תמיד שאנחנו רוצים להיות דווקא עם בנים גבריים מידיי והיינו רוצים להיות עם נשים אבל אנחנו לא נמשכים אליהן אז גברים שיותר דומים לאישה זה תחליף נחמד. כל עוד יש לו זין באמצע זה יכול למשוך אני משער. בקשר לאלה שאוהבים את אלה שעשו שינוי מין כמו דנה אינטרנשיונל אני פשוט לא יודע איך להסביר, אולי יש את אלה שנמשכים אליהן בגלל איזה הורמון גברי או משהו דומה שיש אצלן, או שאולי רק דו מיניים או סטרייטים שלא יודעים שהיא הייתה גבר פעם (מרי לנצח
) נמשכים אליהן. מקווה שלא ביבלתי אותך יותר ממה שהיית

lirota

New member
האמת,קצת התבלבתי:)))

אבל תודה רבה בכל זאת.. אתה רוצה להגיד לי שהסיבה היחידה שהומואים נמשכים לדנה זה בגלל שאיפה שהוא נשאר לה איזה הורמון גברי??? אולי העובדה שהייתם רוצים להיות עם נשים ואתם לא נמשכים אליהם ובגלל זה אתם מסתפקים בגבר נשי, זה רק בגלל שחונכתם (גם אם אתם פתוחים ובעד יציאה מהארון) שקשר מושלם זה קשר שבין גבר לאשה, לבין סינדרלה העדינה לבין האביר החזק והגברי... אתה אוהב את עיברי המלך? לירון.

merman

New member
תשובה

בכלל לא כל ההומואים הם נשיים. הרוב נראים כמו כל סטרייט, ובגלל זה את לא מזהה אותם, כי הם נראים כמו כל אחד ומתנהגים כמו כל אחד. יש הומואים שמתנהגים בצורה יותר נשית, ובגלל זה הם יותר בולטים ויוצרים את הרושם המוטעה שכל ההומואים ככה. למה הם מתנהגים בצורה נשית? כי זה בטבע שלהם, וכי הם לא צריכים להוכיח שהם גבריים כל הזמן (כי הם לא צריכים לשחק לפי כללי המגדר של החברה הסטרייטית). אם הסטרייטים לא היו צריכים לשחק לפי המשחק של תפקידי המגדר (איך גבר צריך להיראות ואיך אישה צריכה להתנהג) אז בטח היו הרבה יותר גברים ונשים שהיו מרשים לעצמם להתנהג בצורה שלא מתיישבת עם הדימוי הסטריוטיפי של איך גבר או אישה צריכים להתנהג. הלחץ החברתי להתנהג ע"פ הסטריוטיפ המגדרי שלנו הוא כל כך חזק שרוב האנשים מתיישרים על פיו בלי לחשוב בכלל (ילד לא ישחק בבובות בפומבי כי הוא יודע שייצחקו עליו, בנות לא תשחקנה כדורגל בחטיבה כי יסתכלו עליהן בצורה מוזרה).

למעלה