יש לי שאלה שאלתית

Weird Eyal

New member
יש לי שאלה שאלתית

מישהו כאן באמת חושב שיפלו עלינו טילים?

Weird Eyal

New member
דוגרי?

טיל אחד על בתיי הזיקוק וכל חיפה והקריות נעלמים
ורינה עוד מכריחה אותי ללכת היום להחליף מסיכה

Zack DA

New member
תרגע

א. גם אם הם ירו טיל אנחנו ניירט אותו. ב. אם לא ניירט אותו, הם יפספסו גם כך (ראה מלחמה קודמת).

לא חושב

וגם אם יפלו לא אכפת לי .. חחח אין לי שום חדר אטום באזור, אפילו המקלט לא תקין :) כולם באו היום עם מסכות לביצפר, אני הבאתי סנדוויץ' נוסף. עושים הרבה כסף על המלחמה , והיא אפילו לא מגיעה אלינו. הגמד

בל בל

New member
איילי מותק../images/Emo24.gifמה שלומך?

אני בספק אם יפלו עלינו טילים. גם במסכות אני לא כל כך מאמינה וכמובן שחדר אטום אין לי, כי אתה יודע אם יפול וזה יהיה קרוב אלינו אז גם ככה שום ניילון על החלון או מסכה מוזרה לא יעזרו לנו. אני לא ממש מאמינה בכוחו הגדול של הנילון העלוב לבלום את מה שלא יהיה וגם המסכה לא משהו- בכלל יצאו כל מיני מחקרים שמראים שהחדר האטום והמסכה בכלל לא פועלים וממשיכים לחלק מסכות רק בשביל להרגיע את הציבור. אני לא יודעת למה להאמין , אני מקווה שאני לא אצטרך להגיע למצב שבו אני אחווה את ההצלחה/כשלון של אמצעי ההגנה ובנתיים אני מתפקדת כרגיל. למרות שהחלטתי שמהיום אני אקח איתי את המסכה מאחר ודביר ביקש.

Weird Eyal

New member
מה שלומי?

לא ממש טוב האמת אבל תודה על ההתעניינות
שמעי דוגרי אני כבר כמה חודשים אומר שלא יהיה כאן כלום ועכשיו אני רק יותר ויותר יודע שאני צודק (כשאני רואה חדשות)

pumiky18

New member
אהם אהם...

ובכן בקשר לנפילת טילים בישראל הסיכוי הוא קטן פיצפון ואף זעיר! מדוע? כי סאדם יודע שברגע שהוא יפיל טיל אחד שיגע באדמת ישראל הדעה העולמית תשתנה כולה לטובת אמריקה כי ישראל בעקרון לא קשורה למלחמה (אין לנו כוחות שפועלים נגד עירק)- דבר שייתן לבוש את האור הירוק לפעול בכל העוצמה שלו...בינתיים הרבה מדינות מהעולם נגד המלחמה הזו והאום עוד חושב אם להכריז כי המלחמה לא חוקית ולהפסיקה... הבעייה מתחילה ברגע שסדאם ירגיש כי הסיכויים שלו לצאת מהמלחמה הזו בשלום הם קטנים והוא מוקף מכל עבר...ברגע זה יכול סדאם להחליט כי אם הוא נופל אז איתו גם כל המזרח התיכון, או לפחות ישראל...לפחות שבמותו יצא בתור הגיבור ש"מחק" את ישראל בעיניי המוסלמים שנגדנו... מי יודע. יהיה טוב בסוף בסוף...

שום טיל לא יפול

ואבטיחים לא ישחקו בטמגוצ'י. חברות הניילונים ומסקלינטייפ או איך שקוראים לנייר דבק הזה רוצות לעשות מלא כסף. הגמד

Weird Eyal

New member
צודק

מי שהכי מרוויח מכל זה אלו מי שמייצרים את הניילונים והמסקינטייפ ד"א אלכס תבדוק את הקישור ששמתי בהודעה "להנאתכם" זה תפור עלייך

למעלה