יש לי שאלה רצינית

מאורס

New member
יש לי שאלה רצינית

התחיל להיות לי נשירה בראש בחלק הקדמי של הראש איזה צמחים וטפול יכול לעזור תודה

נשירת שיער...

האם אתה יודע ממה נובעת הנשירה? ממתח ? חוסר ויטמינים? תורשה? האם ההתקרחות מוחלטת ? או מקומית? היכן בראש היא נמצאת? בחלק הקדמי או האחורי?

מאורס

New member
תודה על האכפתיות

זה יכול להיות ממתח או שחסר לי ויטמינים ?והנשירה מקדימה אבל לא בצורה חדה אני מפחד שזה התפשט מה את מציעה לעשות

נשירה...

במקרים של נשירה ייתכן מאד כי יש לך חוסר בויטמינים או שתזונתך לקויה . במקרה כזה אתה צריך לעשות בדיקות דם ולראות את מצבך הנתון ובהתאם להמלצות הרופא / המטפל להשלים את החסר. ייתכןגם שזה תורשתי - במקרה כזה אין הרבה מה לעשות מלבד לנסות לגרות את המקום ע"י גילוח השיער ועידוד צמיחה חדשה של שיערות. נשירה יכולה לנבוע גם מלחץ נפשי ובשפה המקצועית מ-סטרס. גם עצבנות יכולה לתרום לעניין... במקרים של מתח נפשי ניתו ורצוי לעסות את הקרקפת המשפר את זרימת הדם ומועיל מאד לעצירת הנשירה. האם אתה חופף כל יום? אם כן כמה פעמים ביום? ובאיזה שמפו אתה משתמש? ומה לגבי מרכך? אם כן איזה מרכך? אתה שם חומרים על השיער? כגון ג'ל?וקס? או כל חומר אחר המעצב את השיער..? האם אתה משתמש במסיכת שיער? אנא ענה לי על השאלות ... ואנסה לעזור לך יותר. בהצלחה:)

מאורס

New member
שבוע טוב לגבי

לגבי השאלה?אני משתמש בשמפו 10וחופף פעם ביום ולא משתמש בשום גייל וכדומה?יש לך נוסחה מה לעשות?ב אמרו לי למרוח בצל או שום זה עוזר ,תודה אם תוסיפי לי בנושא

לא ענית לי על כל השאלות...

לא ענית אם זה תורשתי או שזה מלחץ או שזה מחוסר ויטמינים... כי אם זה אחד התסמינים הללו יש לך כבר פתרונות למעלה.. לגבי השמפו הייתי ממליצה לך לעבור לשמפו של תינוקות כי הוא עדין יותר. אני לא חושבת שבצל יעזור לך יותר מידי וכנ"ל לגבי השום כיוון שאין להם אפקט הצמחה. מה שאתה כן יכול לעשות ולנסות זה לעשות קרחת ולעשות לקרקפת עיסויים ומסכה המורכבת מחצי כוס שמן זית מכבישה קרה+ רבע כוס דבש לערבב ולשים על הראש חצי שעה לכסות את הראש במגבת וזה יתן לך כיסוי טוב וחיזוק של השיער. זה לא יצמיח לך שיער חדש... אבל יגרום לשיער שלך להיות יותר בריא וימנע נשירת שיער נוספת.

מאורס

New member
נראה לי

אמרתי זה נובע מלחץ או חוסר ויטמינים, אבל זה לא תורשתי. יש לך עוד עצות מה לעשות אמרו לי שחינה עוזר?ותודה על העזרה

אני חושבת שכדאי שתקרא את השרשור

שנית... כיוון שכבר עניתי לך על הכל:) חינה לא תעזור לך היא רק תצבע לך את השיער. במקרים של מתח נפשי ניתו ורצוי לעסות את הקרקפת המשפר את זרימת הדם ומועיל מאד לעצירת הנשירה. אתה יכול להשתמש בשמן זית כפי שכתבתי בשרשור. בהצלחה.

בוזבוזז

New member
תימנע מקפאין

קפאין מצר את הנימים בקרקפת, הדם לא זורם ואז יש בעית נשירה . תשתדל בלי קפה רד בול תה, אבץ נדמה לי גם עוזר יש את זה בבננה. אני גם קניתי שמפו פולטן בבית מרקחת. השתמשתי גם ב מינוקסי 5 מבית מרקחת . אני לא סובל מנשירה כבר כמה שנים, גם אין לי בעיה של שיער , אני מציע לך לעשות בדיקות בקופת חולים אצל רופא.

למעלה