יש לי שאלה קריטית!

יש לי שאלה קריטית!

אמרו לי שאני צריכה ללכת ב-21.12 אבל ביום הזה אני ממש לא יכולה יש ימים אחרים שאפשר ללכת?!?! וגם באתו היום של האודישן צריכים להישאר עד 10 בלילה?!?!

yoooni

New member
אפשר לבוא באיזה שעה שרוצים

בין השעות שהוקצבו כמובן שלא כדאי להגיע ב 10 בערב כי זה כבר לקראת סגירה.

Aspen

New member
בין 10 ל10

יש לך את כל היום לבוא, ואת יכולה לבוא מתי שנוח לך. האודישן נערך 90 שניות (לכל אחד) ואחריי זה את יכולה ללכת הביתה (או לאן שאת צריכה).

ASPEN כנס/י

את/ה נורא חמוד/ה חחחחח אין לי מושג אם אתה בן או בת! אבל יש לי עוד שאלה....אני צריכה מתל אביב לחזור לחיפה... וב-4 אני צריכה לצאת משם כדי להגיע בזמן למה שאני צריכה לעשות..... יש מצב שעד 4 אחה"צ אני יספיק לעשות את האודישן?!?! בבקשה תענה/י זה נורא חשוב לי לדעת!

Natan18

New member
היי גם אני ב21 ואני מחיפה

אם בא לך תצרי איתי קשר נצאיחד איסיקיו : 209841978

Aspen

New member
../images/Emo13.gif תודה ותשובות

קודם כל, אני בת. השאלה הנשאלת פה, היא מתי את מתכוונת ללכת לאודישן. אם את הולכת בבוקר אין ספק שאת יכולה ללכת לאודישן ולחזור ברוגע. אלא אם את לומדת ואת יכולה רק אחריי הלימודים. אני ממליצה לך לקחת רכבת, שמחיפה לתל אביב ייקח לך כשעה, במקום שעתיים ברכב רגיל. ובטח קצת יותר אם את לוקחת אוטובוס, כי אז את צריכה לקחת אוטובוס נוסף בתחנה המרכזית. במקרה כזה, ייצא לך מחירים ממש קרובים זה לזה אם זה רכבת ואם זה אוטובוס. אני לא כל כך יודעת את המחירים והנסיעות מחיפה לתל אביב, אבל אני מגיעה מצפונה תל אביב (פחות צפונה מחיפה). את יכולה להיכנס לאתר של רכבת ישראל ולראות מחירים. עוד למה מומלץ יותר רכבת, זה כי את ממש לא יכולה לסמוך על אוטובוסים. מניסיון, אם אומרים לך שהאוטובוס מגיע בשעה מסויימת, בסופו של דבר תצטרכי לחכות לו חצי שעה ובסוף את מאחרת. לעומת זאת, הרכבות מדוייקות. אם חשוב לך לא לאחר, אל תקחי אוטובוס. חוץ מזה, את לא יכולה להבטיח שהנסיעה תהיה חלקה מפקקים. במיוחד בתל אביב ובשעות מסויימות. טוב, עד כאן ההמלצה. כפי שאמרתי, האודישן נערך כדקה וחצי. אבל הבעיה היא שבטח תצטרכי לחכות שם מלא זמן, כי יש עוד המון אנשים, ובטח יהיה תור ארוך והכל. קחי לך שעה עד שעה וחצי. אל תקבעי שעה לפי הדקה וחצי, אלא לפי התור. לכן אם את רוצה להגיע בזמן וכמה שיותר מוקדם, כדאי גם שתצאי כמה שיותר מוקדם, עדיף בבוקר-צהריים. אל תצאי אחריי 2 למשל! מקווה שזה עזר לך במשהו!

ברור אני יוצאת ב-7 וחצי בבקר

ואני לוקחת רכבת ממוצקין לתל אביב! ועדיין אני מפחדת שאני ייתקע שם ולא יספיק לחזור כי יש באותו יום משחק של מכבי חיפה נגד הפועל תל אביב וכבר קבעתי שאני הולכת למשחק הזה ככה שאני חייבת להספיק למשחק שמתחיל ב-9 בערב ואני גם לא מוכנה לפספס את האודישן בשום מחיר! אז אני מאוד מקווה שאם אני יהיה שם מהבוקר ממתי שזה מתחיל ויספיק לצאת ב-4 אחר הצהוריים לפחות כי יש שם מלא אנשים ואני מקווה שהתור שלי לא יתייבש עד מאוחר בערב שיגרום לי לפספס את המשחק! תודה לך בכל אופן...

Aspen

New member
אז אין לך בעיה

מה בכלל השאלה פה. האודישן זה שתי שניות (טוב, כשתי דקות). הבעיה היא ההמתנה לאודישן. אבל זה לא מונע ממך להגיע בזמן אם את מגיע מוקדם כל כך. דרך אגב, אם את יוצאת בשבע וחצי, תגיעי לשם משהו כמו 8 וחצי 9? כי פותחים רק ב-10...

למעלה