../images/Emo13.gif תודה ותשובות
קודם כל, אני בת. השאלה הנשאלת פה, היא מתי את מתכוונת ללכת לאודישן. אם את הולכת בבוקר אין ספק שאת יכולה ללכת לאודישן ולחזור ברוגע. אלא אם את לומדת ואת יכולה רק אחריי הלימודים. אני ממליצה לך לקחת רכבת, שמחיפה לתל אביב ייקח לך כשעה, במקום שעתיים ברכב רגיל. ובטח קצת יותר אם את לוקחת אוטובוס, כי אז את צריכה לקחת אוטובוס נוסף בתחנה המרכזית. במקרה כזה, ייצא לך מחירים ממש קרובים זה לזה אם זה רכבת ואם זה אוטובוס. אני לא כל כך יודעת את המחירים והנסיעות מחיפה לתל אביב, אבל אני מגיעה מצפונה תל אביב (פחות צפונה מחיפה). את יכולה להיכנס לאתר של רכבת ישראל ולראות מחירים. עוד למה מומלץ יותר רכבת, זה כי את ממש לא יכולה לסמוך על אוטובוסים. מניסיון, אם אומרים לך שהאוטובוס מגיע בשעה מסויימת, בסופו של דבר תצטרכי לחכות לו חצי שעה ובסוף את מאחרת. לעומת זאת, הרכבות מדוייקות. אם חשוב לך לא לאחר, אל תקחי אוטובוס. חוץ מזה, את לא יכולה להבטיח שהנסיעה תהיה חלקה מפקקים. במיוחד בתל אביב ובשעות מסויימות. טוב, עד כאן ההמלצה. כפי שאמרתי, האודישן נערך כדקה וחצי. אבל הבעיה היא שבטח תצטרכי לחכות שם מלא זמן, כי יש עוד המון אנשים, ובטח יהיה תור ארוך והכל. קחי לך שעה עד שעה וחצי. אל תקבעי שעה לפי הדקה וחצי, אלא לפי התור. לכן אם את רוצה להגיע בזמן וכמה שיותר מוקדם, כדאי גם שתצאי כמה שיותר מוקדם, עדיף בבוקר-צהריים. אל תצאי אחריי 2 למשל! מקווה שזה עזר לך במשהו!