יש לי שאלה קצת מפגרת...

יש לי שאלה קצת מפגרת...

כאילו בטח תחשבו שאני בורה...חחח מאיפה השירים של הראל סולו סקסופון, שולחנות ריקים ואין עוד סיכוי??? זה ממש חשוב...תודה לעונים

את לא בורה.

סולו סקסופון- מתוך הצגה שהוא עשה בבית צבי שולחנות ריקים- כנ"ל אים עוד סיכוי- מה זה?
אין דבר כזה

שולחנות זה מתוך עלובי החיים

השני לא יודעת.... אני אומרת לך- אין כזה שיר אין עוד סיכוי... מצטערת....

איזה שטויות, על מה את מדברת?

אם לא שמת לב, אני אדומה פה כי אני מומחית ואם אני אומרת לך שאין כזה שיר אין עוד סיכוי אז אני יודעת על מה אני מדברת

רוצה שאני ישלח לך את השיר....

גם מומחים לא תמיד יודעים הכל...ואין לי בעיה אני ישלח לך את השיר... ואני לא אומרת את זה כדי לעצבן אני חושבת שאת באמת מומחית ואחלה מנהל אבל כנראה יש דברים שלא כולם יודעים... אם את רוצה שאני ישלח לך המסן שלי [email protected]

skaatit 1

New member
תנסי להוריד מהקאזאה......./images/Emo24.gif

יש שיר כזה, והראל שר אותו ממש מהמם!

עדכון לאורטל ולחופית-

אין שיר כזה לא היה ולא נברא וגם לא יברא אין לי קאזה ואם היה לי לא הייתי מורידה שיר שפשוט לא קיים הסבר קטנטון- מתכחשים לשיר הזה
הוא לא קיים
אני מסרבת להכיר בכך

זה קצת מוזר את יודעת...

זה פורום הראל סקעת אז למה שנשקר... הראל הוציא את השיר הזה לפני כוכב נולד וזה בסגנון מזרחית ואם את לא מאמינה ופשוט תשמעי לבד ותחליטי אם הוא קיים או לא..

חחחח

היא יודעת שקיים שיר כזה היא פשוט מתכחשת לזה כי היא לא אוהבת את השיר

שוב....

השיר הזה לא קיים
אני מתכחשת לקיומו
לוקח לך הרבה זמן לקלוט, הא? זה ב צ ח ו ק יש לי את השיר הזה במחשב. לצערי.

גם אני ניבהלתי בפעם הראשונה ...

זה ידוע שהיא מכחישנית ... את צ'כה לקבל את הראל איך שהוא!!! (((חתיך,כוסון,הורס,מאמי, כפרה,שוב כוסון...))) סתם,תעשי מה שבראש שלך ...

אירטה

New member
שירים

שירים השלה הם ממחזמר שהראל עשה במסגרת הלימודים בבית צבי ממש זמן קצר לפני אודישנים לכוכב נולד את יכולה לרואת אותם באתר הרישמי של הראל אני מניכה שאת יודעת כבובת אם לא את יכולה למצא בGOOGLE זה ממש לא בעיה

למעלה