יש לי שאלה..קצת דחופה..

‡NoK

New member
יש לי שאלה..קצת דחופה..

ספרו לי שהאוזן בנוייה ממש כמו כף הרגל..כמפה של כל הגוף וכל דיקור שעושים בה משפיע על נקודה מסויימת בגוף. אתמול חוררתי את האוזן בצ´ופצ´יק של האוזן ורציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בי בצורה כלשהי.. אותו דבר לגבי העגיל בסחוס של האוזן למעלה.. אני פשוט רוצה למצוא הסבר משכנע לאמא שלי..שלא תילחץ

דמייני אדם יושב ומחבק את ברכיו ואז

היפכי אותו ותראי את צורת האפרכסת. התנוך מקביל לראש, למוח לאורך הסחוס (איפה שעושים שורה של חורים...) זה עמוד השדרה מקווה שזה עונה לך...

YinYang

New member
פירסינג ../images/Emo66.gif

יצא לי לשמוע על מעט מאוד אנשים שסבלו מבעיה כלשהי בגלל שחוררו לעצמם את אחד המרידיאנים. ברוב המקרים(על סמך ידיעותי הצנועות מאוד) לא נראה לי שזה אמור לגרום נזק, למרות שלפי ההיגיון זה כן אמור לגרום למשהו. לי היו בזמנו שלושה עגילים באוזן ואני לא זוכר שזה השפיע עלי בצורה מיוחדת. בכל אופן...שווה לנסות. תמיד אפשר להתחרט
בהצלחה אייל

ואני דוקא שמעתי על לא מעט מטפלים

בדיקור שמורים למטופלים עם הרבה עגילים להוריד הכל ולחזור עוד שבועיים. הגוף מסוגל לבצע מעקפים, ועגיל בודד לא יגרום נזק מיוחד (יש גם ענין של כוונה - מטפל הדוקר נקודה, מתכוון למשהו שהאיש העושה פירסינג לא מתכוון אליו) - אבל הרבה עגילים בהחלט עלולים לגרום להחלשה של מערכות כמו מערכת החיסון, המערכת ההורמונלית ועוד. לא מדובר על דבר דרסטי, אלא על תופעה שהולכת ומתגברת במשך מספר שנים. עגיל בטבור, לדוגמא, יושב בד"כ על נקודה של מערכת החיסון. גירוי קבוע של הנקודה יכול לגרום להתשה שלה.

מסכימה,

אני באופן אישי נגד חירור הגוף הן מהסיבה שכל חור שכזה הינו טראומה לגוף ובודאי ובודאי כשמחדירים לשם מחט , צודק דוד שההחדרה היא ללא כוונה אולם הנקודה עובדת . לא תמיד ההשלכות הם מידייות אבל בהחלט ניתן לקשור בעיות שונות אצל אנשים לעגיל או לפירסינג שעשו. ישנם מאות נקודות באוזן הנמצאות די בצפיפות והתנוק הינו מקום גדול כך שקשה לי להסביר לך על נקודה ספציפית , אם זה מסקרן אותך תוכלי לבקר מטפל סיני הוא יוכל לאמר לך באיזו נקודה פגעת. השיקול הוא שלך .. שבוע טוב יעל

YinYang

New member
אם ככה...

אז למדתי משהו. עדיף מאוחר מאף פעם...
אייל

יש גם קטע של האנרגיות שזה מושך...

בעבר שימש הפירסינג, לסימון קניין. הפירסינג נעשה בעבר לבהמות ולעבדים. אני תוהה כיצד זה מתבטא בחייהם ובעולמם הרגשי של מי שאוהבים את זה

למעלה