יש לי שאלה קיומית האם לגבר עם אשך אחד יכולים להוולד תאומים?
א ארוכת המעיל New member 26/11/07 #2 אכן שאלה קיומית התשובה היא לא! לגבר בעל אשך אחד יכולים להוולד רק מספר אי זוגי של ילדים.
B bulb New member 26/11/07 #5 מוסיף ומקשה: אז כיצד זה שלגבר בעל צמד פעמונים יש רק ילד אחד? (כן, אני יודע שהיקש הפוך לא תופס). ולקינוח: האם זה משנה אם מדובר בחבר הימני או השמאלי?
מוסיף ומקשה: אז כיצד זה שלגבר בעל צמד פעמונים יש רק ילד אחד? (כן, אני יודע שהיקש הפוך לא תופס). ולקינוח: האם זה משנה אם מדובר בחבר הימני או השמאלי?
ל לאסי מנגו New member 26/11/07 #7 מחקרים רפואיים מגלים ללא צל של ספק שגברים עדיין לא הגיעו לשלב ההולדה .לכן , השאלה הקיומית שלך, הופכת לשאלה איומית , כי אין ספק שאם הגבר בעל האשך הבודד היה יודע מה מצפה לו בחדר הלידה, סיכוי סביר שהיה נפטר גם מהבודד.
מחקרים רפואיים מגלים ללא צל של ספק שגברים עדיין לא הגיעו לשלב ההולדה .לכן , השאלה הקיומית שלך, הופכת לשאלה איומית , כי אין ספק שאם הגבר בעל האשך הבודד היה יודע מה מצפה לו בחדר הלידה, סיכוי סביר שהיה נפטר גם מהבודד.
ח חציל ורוד New member 27/11/07 #12 למה שיפטר מהבודד? אם יורשה לי לצטט אותך אז "עדיף ביצה אחת בסל משני תרנגולים"