יש לי שאלה קטנטנה!

Sonia Culochi56

New member
יש לי שאלה קטנטנה!

מישהו יודע: א. טלפון של אחד/כמה מהשחקנים? ב. כתובת של אחד/כמה מהשחקנים?

~../images/Emo11.gifוגם אם כן אז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif~

~ אתה באמת חושב שניתן לך
, פרטים אתה מכיר את המילה
~

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאממ...

לי אין את הטלפון, אבל אני יכול לתת לך כמה סיבות למה הם לא נותנים לך: 1. הם לא מכירים אותך, יכול להיות שתפיץ את זה לכל העולם. אני לא אומר שתעשה את זה, אבל לא מכירים אותך הרי זה אינטרנט, אי אפשר לדעת. 2. השחקנים חשובים להם, חבל להם שתיהרס הפרטיות. 3. תחשוב שאתה היית שחקן בטלנובלה מצליחה וכל יום מלא מעריצים היו מתקשרים אליך ולא נותנים לך לזוז. היית רוצה שאנשים יחלקו את הטלפון שלך באינטרנט לעוד אנשים? כדי שהמצב יהיה עוד יותר גרוע? תחשוב על זה אחי

m G m

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה גם...

אמרת שתעשה רק טלפון אחד, תאר לך שכל המעריצים והאנשים האחרים גם אומרים שהם יעשו רק טלפון אחד..זה כבר מצטרף להמון המון "טלפונים אחדים" אחרים, וזה יוצא הרבה הרבה ...וזה ממש מציק. חוצמיזה שלאור הרקע שלך בפורום הזה אני בטוחה ב-99% שזה לא יהיה "רק טלפון אחד" וסביר להניח שתטריד ותשגע אותם כמו שאתה יודע... ולא- אין לי את הטלפונים...

Sonia Culochi56

New member
אני באמת לא אטריד אותם יותר מדי!

אני רק אנסה לתפוז אותם-ואם זה לא יעבוד אני אוותר!

שמעת פעם על המושג הזכות לפרטיות

וההודעה הזאת לאחד שביקש את הכתובת והטלפונים של השחקנים.... פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה... אולי השחקנים נהיו מפורסמים אבל יש להם את כל הזכות שבעולם לפרטיות. יש גבול לחוק שנקרא "זכות הציבור לדעת" ברגע שאתה מציק לאנשים זה כבר מוגזם!!!!!

Sonia Culochi56

New member
תודה רבהההההההההההההההההההההההההה

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה