יש לי שאלה קטנה..

עצובית20

New member
יש לי שאלה קטנה..

מחר יש לי תור לוטרינר לסירוס... <זה וטרינר מהרשימה> הוא ביקש שאני אביא לו פנקס חיסונים... יש לי פנקס אבל ישן..שהכלב היה גור <הוא כבר בן שנתיים וחצי> פעם אחרונה שחיסנתי אותו תולעת הפארק אני חושבת היה לפני שנה... אבל כלבת יש לו,עשיתי לו בסוף דצמבר 06 ז"א שזה עדיין תקף... אם אני אביא לו את האישור הזה שאיגוד ערים חתום עליו שהוא חוסן ב 27 לדצמבר 06 זה בסדר? נראה לי כבר שהוא סגור...ככה שאני לא יכולה לבדוק איתו

כן זה בסדר

הוטרינר צריך רק את האישור של הכלבת. בהצלחה מחר. אגב את מכירה את הוטרינר? כי אם לא אז לדעתי עדיף שתגידי איפה את גרה וככה ימליצו לך על מישהו טוב.

עצובית20

New member
לא,אני לא מכירה אותו..

פשוט הוט' הקבוע של הכלבים שלי לא נמצא ברשימה לצערי... ראיתי בשרשור המלצות פה על וט' שמישהו רשם את השם שלו והמליץ ד"ר דני לוי מרמת רפעל

LeeKo

New member
אז מה?

אם את סומכת על הוטרינר שלך,go for it, תעקרי אצלו ותצרפי את שמו לשרשור המומלצים! אם את לא סומכת על החדש....אל תלכי אליו!

שיהיה בהצלחה

מה שחשוב זה לקבל אישור שהכלב מסורס. ואת יכולה להביא את כל המסמכים שיש לך, גם אם זה ישן.

עצובית20

New member
זהו הוא עבר את הניתוח

לא יכלתי לשאול אותו איך הכלב כי לא היתה לי בטריה ופחדתי שיתנתק לי באמצע... אני כולי בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ב7 וחצי אני נוסעת להביא אותו!!!!!!!!!!!! אוף התינוק שלי אני ככ מתגעגעת אליו!!!!! אףפעם לא השארתי אותו במקום כלשהו <חוץ מהבית> והלכתי!!!

avia4pets

New member
../images/Emo24.gifיהיה בסדר,תוך כמה מים הוא יהיה כמו חדש

למעלה