יש לי שאלה קטנה...

ziv2002

New member
יש לי שאלה קטנה...

אני וחברה שלי רוצים לעשות את זה בלי קונדום אבל קצת מפחדים מהקטע של המחלות,שמעתי שאפשר ללכת לקופת חולים ולעשות בדיקה כזאתי ואז אם הכל בסדר אז אפשר להנות בלי דאגות-מישהו יכול לתת לי יותר פרטים בנושא הזה? תודה...

אפשר לעשות בקופת חולים בדיקת דם

ולבקש שיחפשו במיוחד סימנים למחלות מין. אבל נראה לי שהכי פשוט שהחברה שלך תיגש לרופא\ת הנשים שלה לקבל הסבר.

ממש לא.

רופא הנשים יסביר לבחורה על מחלות המין ועל הדרך להיבדק-גם עבורו. חשוב שהוא גם יסביר לה על גלולות ואמצעי מניעה אחרים. הוא לא פטור,אך יכול לקבל תשובות לשאלותיו גם דרך רופא הנשים.

גלית 1967

New member
יש המון מחלות מין ולא ממש בטוח../images/Emo20.gif

שבקופה שלכם יתנו לכם לעשות את כולם-מה גם שיש מחלות מין שלוקח להם זמן להתגלות. בדיקת HIV לדוגמא תקפה לשלושה חודשים אחורה. צרפתי לך רשימה חלקית

אפשר לעשות זאת אצל כל רופא משפחה

כל הכבוד על הזהירות!

פאבריס

New member
יש עוד הרבה סכנות

למשל - התקף לב תוך כדי... צריך להיבדק. למשל - אם אתם גרים בצפון זה עלול להיות מסוכן. תעברו למרכז. למשל - בלי קונדום זה יותר מהנה, יותר אינטימי, יותר מערפל את החושים, ואז נניח גנבים יפרצו לכם באמצע הלילה הביתה, לא תשמעו אותם, בגלל שאין קונדום ותהיו מרוכזים רק בסקס. בתכלס, בדיקת איידס מעידה שהנבדק לא היה נשא איידס עד שלושה חודשים אחורה מהיום. אבל היא מהווה אינדיקציה. ואם אתם כבר שלושה חודשים ביחד, זה אומר שהבדיקה מתאימה לכם. אבל זה מוגזם לעשות את כל הבדיקות האפשריות מכל המחלות האחרות. נראה לי חולני. שתהיה לכם המון בריאות. שנה טובה.

למעלה