יש לי שאלה קטנה איך קוראים לבת של הסולן של אירוסמית'?
A Aerochick New member 12/3/05 #3 יש לו כמה.. יש לו כמה ילדות.. יש את ליב טיילר-לאנגדון יש את צ'לסי טיילר..
S SaintJohn New member 12/3/05 #7 Nine Lives רוב הזמן אנחנו קוראים לאלבומים בראשי-תיבות שלהם, זה קל יותר...
S SaintJohn New member 12/3/05 #10 לכי תדעי, אולי היא ראתה את הגראמי והיא ראתה שם את צ'לסי ואמרה: "וואי, מי זאת?"... ואולי היא בכלל מתכוונת לטאג' וטוב לראות אותך כאן, הדר! הרבה זמן שלא הפגנת כאן נוכחות, ויהיה ממש נחמד לראות אותך פה לעיתים יותר תכופות
לכי תדעי, אולי היא ראתה את הגראמי והיא ראתה שם את צ'לסי ואמרה: "וואי, מי זאת?"... ואולי היא בכלל מתכוונת לטאג' וטוב לראות אותך כאן, הדר! הרבה זמן שלא הפגנת כאן נוכחות, ויהיה ממש נחמד לראות אותך פה לעיתים יותר תכופות
A AeroDar New member 12/3/05 #11 חחחחחחחחח וואלה יכול להיות... ואני קוראת פה כל הזמן רק שאין לי כל כך על מה להגיב... אבל אני אשתדל יותר [=
חחחחחחחחח וואלה יכול להיות... ואני קוראת פה כל הזמן רק שאין לי כל כך על מה להגיב... אבל אני אשתדל יותר [=
A Aerochick New member 12/3/05 #12 אנשים משהו קרה לי.. נדפק לי האייסיקיו ...:[ אז מי ששם אני לא יכולה לענות
S Stinki Winki New member 13/3/05 #13 ../images/Emo71.gifתודה רבה../images/Emo13.gif ולמי שתוהה- התכוונתי לליב