יש לי שאלה קטנה

YochaiM

New member
יש לי שאלה קטנה

היי חברה שמי מייקל וגם אני שרוף על אלניס. אין לי כינטרנט זמין אבל כשיש לי יכולת אני אשתדל להיכנס. אני נורא הייתי שמח להכיר אתכם באופן יותר אישי כי דבר אחד משותף כבר יש לנו, בכל מקרה יש לי רגשות מעורבים לגבי האלבום החדש שלה: מצד אחד הוא נורא יפה אך מצד שני הוא נורא אלטרנטיבי ולא מיוחד כמו הדיסק הראשון גאגד מה אתם אומריס ? זה רק אני או שגם אתם חושבים שהיא התרככה ? ואם כן אז למה?

ברוך הבא ../images/Emo24.gif !!!

אחרי הדיסק הראשון והצלחתו המסחררת אני לא יכול לצפות ממנה להצלחה דומה. SCC באמת לא עונה על רף הציפיות שהיא הציבה לעצמה בשנים עברו, אבל לראות שלמרות הכל עדין יש לה את זה (ודי בגדול, לדעתי) והיא עדין כותבת, מלחינה, מנגנת ומפיקה בכזה כישרון זה כבר משהו.. אלאניס אכן התרככה. היא כבר לא זועמת כמו בעבר (כמה חבל, אה?
). היא השלימה עם עצמה ועשתה שינוי תדמית לא קטן, ונתנה לנו למעריצים לבחון צד אחר שטרם נראה - את הצד היותר שמח ומפוייס שלה. עד כאן ממני, בכל אופן
נעים להכיר

YochaiM

New member
תודה

שלום לך, שמי האמיתי הוא יוסי ואני שמח להכיר מעריץ של אלניס כי בסביבתי אין הרבה כאלו לצערי. קיבלתי את התשובה שלך ואני מעריך אותה . מקווה שנמשיך לדבר.

AlanisJunkie

New member
אהלן....ברוף הבא לפורום, דבר ראשון.

לגבי השינויים שאלאניס עוברת, זה דבר ידוע וכולנו ערניים ושמים לב לכך, כי היא אף פעם לא שחררה אלבום שדומה לקודמו. יש מי שיגיד שזה לטובה, אחרים יתאכזבו - ברמה הכללית היא תמשיך ליצור וכמו כל אומן היצירות שלה פעם כן ידברו אל קהל מסויים ופעם לא, אבל מי שאוהב ומעריך אותה ימשיך לעשות זאת בכל מצב. :)

מלכוש

New member
לאו דווקא

למה שמי שאוהב ומעריך את אלאניס ימשיך לעשות את זה בכל מצב? היא לא מושלמת, ולפעמים יש שינויים שהיא עוברת שיכולים להראות כשליליים אצל מישהו... זה לא אומר שאם הוא אוהב ומעריך אותה הוא יילך אחריה בצורה עיוורת, או, לחלופין, יסכים עם הדברים שהיא עושה תמיד... וברוך הבא לפורום =]]

YochaiM

New member
אאוטסיידר../images/Emo10.gif

אני יודע שהתחברתי רק לפני זמן קצר אך אני מרגיש מנותק ולא חבר פה ץ הייתי שמח להכירכם בצורה קצת יותר ספיציפיתץ אני מקווה שתרצו בכל מקרה אם תרצו לשלוח לי הודעה לפלאפון תבקשו ממני בפורום ואני אשים אותו. ביי בינתיים

מלכוש

New member
מממ... לדעתי...

יש הרבה מאוד שוני בין הדיסק הראשון לדיסק הנוכחי... עברו מאז ג'אגד כמעט 10 שנים אם אני לא טועה, וזה המווון והשינוי הוא ברור ומובן, היא הייתה אז ממש ממש צעירה (כמה? 21?) ועכשיו כבר מאורסת במזל טוב, ועברה המון, (כמו כולנו, ב-10 שנים...) לדעתי, היום היא הרבה יותר מאושרת, וזה משפיע על המוזיקה שלה, להיות יותר קלילה וכיפית (לפחות מבחינת לחן) ג'אגד היה להצלחה ענקית, וזה נראה לי בלתי אפשרי לשחזר כזה דבר- לעשות שוב אלבום כ"כ מוצלח, או דומה מכל בחינה וזה גם מיותר.. היא התבגרה, השתנתה, ורואים את זה בצורה מאוד ברורה, את השוני (לאו דווקא טוב, או רע) בין כל דיסק ודיסק. אני אוהבת את זה, את ההתפתחות והשינוי בין כל אלבום. ולדעתי הדיסק הראשון הרבה יותר חזק מסו קולד כאוס, אבל מצד שני, את ג'אגד יש לי כבר איזה שנתיים בערך, והקשבתי לו המון, ובסו קולד כאוס, לא הגעתי עוד לשלב של ניתוח השירים.. =\ יש בו עוד המון דברים שלא ראיתי, שמעתי, גיליתי... כמו שיש בכל דיסק..

מלכוש

New member
אה ו..

אם בא לך אתה יכול לפרסם פה את האייסיקיו/מסג'ר שלך אם יש שלך ויהיה אפשר לדבר

למעלה