יש לי שאלה קטנה....

NO Rules rulez

New member
יש לי שאלה קטנה....

מישו פה ניסה להכין פעם ראסטי נייל עם ג'ק דניאלס?, ואיך זה יוצא? כי ראיתי איזה כתבה שאומרת שצריך להכין את זה מוויסקי סקוטי. ועוד שאלה קטנה: מהי כמות המשקאות שאפשר לקנות בדיוטי פרי ולהשאיר בארץ? כי יש כמה משקאות ספציפיים ששמתי עליהם עין ואמרו לי שאפשר לקנות רק משו כמו 2 ליטר בדיוטי פרי. בתודה מראש

fishey

New member
אני הייתי מכין את זה עם ג'מסון ...

קצת לא קשור אבל אני אוהב את זה .....

mr bombastik

New member
הכמות היא בערך

כמו שאמרת - 2ליטר לאדם שזה יוצא 2 בקבוקים לכל אחד .... :\

vgsign

New member
אז ככה.

אכן יצא לי לשתות ראסטי עם ג'ק דניאלס (פאב גרוע ביותר שזה למעשה הראסטי היחידי שהוא מציע) ואני מצטער על כך שהזמנתי את זה.. לא היה משהו בכלל. עכשיו בדיוטי עד כדי כמה שאני זוכר מדובר על ליטר אחד לאדם, לא? 2 ליטר יין או משהו כזה. וד"א למי שאמר שהוא מעדיף את הראסטי שלו עם ג'יימסון, עצתי לך היא להשתמש באייריש מיסט במקום דרמבוי.

NO Rules rulez

New member
הבנתי

ומאיזה ויסקי אתה ממליץ לעשות את הראסטי נייל? כי ג'ק הוא ויסקי שדי מועדף עליי אבל הייתי רוצה לעזור לחברי להתרגל לשתות ויסקי ולהנות ממנו, אז חשבתי ישר על ראסטי נייל עם ג'ק שהוא ויסקי שאני דיי מחבב, אבל כל הצעה אחרת תתקבל בברכה

תלוי...

איזה וויסקי אתה מוכן "לבזבז" על זה, בלנטיינס וטיצ'רס שהם וויסקי בלנדד סקוטש פשוטים אבל מתאימים, גם שיבס ריגל 12 שנים זה טוב, יקר אבל טוב. סינגל מאלט...נו טוב, זה כבר מוגזם, טוב מידיי, אולי גלן פידיך 12...

D r a m b u i e

New member
בחיים לא סינגל מולט

הסינגלים הם דומיננטים, מי בטעם המתקתק שלו ומי בטעם המעושן שלו, ולא יתאימו לקוקטייל שבו המרכיבים צריכים להתמזג זה בזה. ג'ק דניאלס, שהוא מהמשקאות האהובים עלי, זה בכלל רעיון מטורף, כיוון שמדובר בוויסקי נורא דומיננטי, עם טעם סופר ייחודי, והוא יאפיל על כל הקוקטייל. נכון יהיה לעשות את זה עם בלנד זול, גרנטס, בלנטיינס, טיצ'רס, דיוארס ודומיהם.

vgsign

New member
אני מסכים איתך דרמבוי

חבל לבזבז מאלט על ראסטי מה גם שזה לא יצא כזה להיט. ראסטי אכן נהוג להכין עם וויסקי בלנדד זול יחסית, במרבית הפאבים בארץ משתמשים בבלנטיינס, רד לייבל, גראנטס וכדומה.. אני ממליץ לך על רד לייבל.. אבל זה סתם עניין של טעם אישי, אני פשוט לא מחבב בלנטיינס במיוחד.

D r a m b u i e

New member
הבעיה ברד לייבל

היא שהוא תוקפני יחסית לשאר הבלנדים. הוא בלנד מאוד כבד. הוא לא לפרוייג, אבל יש לו כובד מסויים, ולכן הוא עלול להיות טיפה כבד בשביל הדרמבוי. בכל אופן הוא אופציה.

vgsign

New member
תיאורתית נכון, אבל

מניסיון זה עובד ומשתלב מצויין.

D r a m b u i e

New member
אוקיי, זה שוב

מחזיר אותנו לעובדה הקסומה, שהכל עניין של טעם, אפשר לקבוע חוקים, אפשר לנסות לקבוע נורמות, אבל בסופו של דבר, טעים לך? זה מה שהולך...

amircn1

New member
נכון, הוא באמת קצת "כבד"

בהתחלה השתמשתי בו ואח"כ עברתי לגראנטס ושמתי לב להבדל בינהם בכל מקרה, סינגל מאלט ?? בחיים לא !!!

למעלה