יש לי שאלה קטנה

lirannn

New member
יש לי שאלה קטנה

אני לא ממש בקיא בעולם המוזיקה אבל למה הקליפ של ג'ניפר החדש דומה לקליפ של ג'רי הליוואל. תמיד החזקתי מג'ניפר אחת שמכתיבה אופנה ובעלת רעיונות מקוריים מה ניגמרו הרעיונות לקליפים? לא מתאים לה... למרות שזה ניראה יותר טוב מהקליפ של ג'רי

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif הוספתי תמונה לגלריית

דיסקוגרפיה. נ.ב. אין אייקון לגלידה
וג'ניפר לופז שולטת, לא גבינת חלומי

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo26.gif

יהיה אייקון של גלידה! וניסיתי לשים אייקונים של שבועות יחד עם האייקונים של הקיץ, אבל אמרו לי שזה לא יילך. כאילו...רציתי לראות אם כאשר יכנסו האייקונים של הקיץ, זה יתחלף... טוב ג'ניפר שולטת על 2/3 מהחתימה שלי, מה אתה רוצה?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifומשהו מוזר שמצאתי...

מה זה?? כתוב שזה מקליפ שנקרא it's so hard. של מי זה? מאיפה? מתי??

jlo9

New member
באמת מוזר...

את התמונות אני מכירה אבל לא ידעתי שיש כזה קליפ

Grace

New member
אם אני לא טועה (ואני לא טועה בד"כ)

זה של הראפר המנוח BIG PUN זה אגב, אחד מהראפרים שמתארחים ב-FEELIN SO GOOD (השני זה FAT JOE, ולמען האמת אני לא כל כך טובה בלהבדיל בינהם). בכל אופן זה קליפ יחסית ישן עם הרבה סלברטיז, כי זה מן קליפ לזכרו או ווטאבר. הוא נקרא: IT'S SO HARD.

J To The Lo

New member
יווו....את ענקית!!

תודה תודה תודה תודה תודה ושוב פעם תודה!!! אין לכם מושג כמה שנים חיפשתי את התמונות האלו! אז ככה..אחרי שביג פאנישר מת בשנת 2000 מהתקף לב (הוא היה היותר שמן משני השמנים בקליפ feelin' so good)עשו לכבודו שיר שכללל ראפר שמחשיב את עצמו היה שם-פאפי,אל אל קול ג'י,מייסי,ליל קים,נאז,ג'י זי,באסטה ראיימס,וויקלף ז'אן,פאט ג'ו וגם ג'ניפר שלנו אז לכל אחד יש קטע קצר שהוא כאילו מדבר במקום ביג פאן וזה ממש ממש ממש מרגש עכשיו...יש לי ת'קליפ אבל לא היה לי ת'תמונות.. אז תודה!! big punisher-its so hard שוווווווה הורדה

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif מאיפה יש לך את הקליפ

אני מחפש אותו עכשיו בקאזה (כמו מעריץ טוב שיש לו כמעט את כל הקליפים על המחשב..) ואני לא מוצא.... מאיפה את הורדת אותו

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני מצאתי קודם

אבל לא הורדתי כי לא הייתי בטוחה שזה שלו.. לא ידעתי שהוא מת...מסכן. וגם אף פעם לא שמעתי על השיר! אה ו-
על התמונות

K © B I

New member
היא לא העתיקה, ויש לי שאלה!!!

אני עושה עלייה 'קצת אחרת' באתר שלי, אם מישהו יכול להכין לי קצת מידע עליה ועל הקליפ החדש אני ישמח, אם לא, אז פשוט תכתבו לי מאיזה סרט לקוח הרעיון של הקליפ, כי שכחתי את השם!!! תודה...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלא קראת את

מה שנתתי בקישור? לסרט קוראים פלאשדאנס... אולי כדאי לך לראות את ה Making the video של הקליפ, ותוכל לדעת יותר.

K © B I

New member
אה חח, לא שמתי לב....

מה שקישרת זה בדיוק מה שאניי צריך! תודה

K © B I

New member
טוב הכנתי, את יכולה רק להביא לי....

4 תמונות איכותיות מהקליפ וזהו? תודה.... [או שתקשר אותי לאתר שיש תמונות שלה, אם אין לך עצבים להעלות]

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif בפורום יש גלרייה של

הקליפ, עם יותר מ- 4 תמונות איכותיות, ובגלריית דיסקוגרפיה נמצאות גם תמונות של הסינגל...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהנה....

למרות שיש גלריה שלמה על הקליפ, בגלריות..שם למעלה....

K © B I

New member
תודה לכולם, כבר צילמתי לבד...

מהמחשב....אתם יכולים לראות את זה באתר עכשיו בעמוד הראשי למטה!

למעלה