יש לי שאלה קטנה!

black buttercup

New member
יש לי שאלה קטנה!

יש פה מישהו שכן(!!!) מתחבר לליריקה של היהודים וחושב שהכתיבה שלהם חודרת לורידים שלו. כמו לי?

S h i R l e y

New member
הכתיבה שלהם לא חודרת לורידים...

היא גורמת לך לרצות לחתוך אותם!!!

yuli c

New member
אז ככה...

אני אישית לא הייתי מגדירה את הליריקה של היהודים כ"חודרת לורידים" ואני אישית לא מצאתי את עצמי הרבה מתחברת או מזדהה עם הליריקה שלהם... בכל אופן אני חושבת שיש להם לא מעט שירים עם מילים יפות וליריקה טובה למרות שלא תמיד אני מזדהה איתם. דוגמא לקטע שאני מזדהה: "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח" הייתי אומרת שמבחינת הליריקה הם לא ממש מגוונים... אני אישית חושבת שהמוזיקה שלהם הרבה יותר טובה מהמילים למרות שיש גם שירים עם מילים יפות...

הממממ.....

לא הייתי אומרת שאני ממש "מתחברת" לליריקה שלהם, אבל מצד שני- יש להם המון שירים עם מילים מדהימות. "אינטרמת" (
), "קח אותי", "שחק אותה" הקליל ועוד הרבה אחרים.... אפשר לומר- שאין להם שירים "עמוקים" במיוחד, אבל לאיזו להקת רוק ישראלית יש?! הם עושים מוזיקה טובה! הליריקה קצת אינפנטילית- אבל לא נורא!

rotem224

New member
גם אני חושבת..........

שיש להם שירים עם מילים מדהימות...... ולחלקם אני כןמתחברת...... אבל אני לא מגדירה את זה כחודר לורידים........

emh

Member
אני נוהג לשיר:

אלוהים, אני רוצה למות. (הטעות בכוונה, בשביל הקטע)

יש ויש...

יש תקופות שזה ממש נוגע בי..ויש שלא.. וגם יש שירים כאלה ויש כאלה.. הכל תלוי בתקופה ובשיר..

אני מסכימה עם דודה

ש תקופות ותלוי איזה שירים אבל בעיקרון כןזה עושה לי משוה כאילו אני ממש בתוך זה והשירים והמילים והמוסיקה עוברת לי בתוך כל הגוף ובכלל מתחברת

jamesT

New member
אני מאוד ברוב השירים...

ומה קורה?? אני חדש!! למרות שהייתי פה הרבה

i love INDIANA

New member
כן !! אני!!!

המילים שלהם מהממות! איך הם מצליחים לכתוב כאלה מילים?!

למעלה