יש לי שאלה קטנה.. לא נראה לי שאני עובר על חוקי הפורום.. מי מהמשתתפים בפורום משתמש בקאזה ומי במירק..
G guitar lan New member 27/2/03 #1 יש לי שאלה קטנה.. לא נראה לי שאני עובר על חוקי הפורום.. מי מהמשתתפים בפורום משתמש בקאזה ומי במירק..
B B a n j o New member 27/2/03 #2 דווקא זה כן עבירה על הפורום כי אסור לומר את השם של התוכנות אז.... אבל אתה יכול לבקש לשאול בפרטי sorry
דווקא זה כן עבירה על הפורום כי אסור לומר את השם של התוכנות אז.... אבל אתה יכול לבקש לשאול בפרטי sorry
G guitar lan New member 27/2/03 #4 למה? הם לא צריכים לפרט, אני יודע שעל זה צריך לדבר בפרטי, אבל אם אני לא יודע עם מי לדבר זה לא עוזר לי...
למה? הם לא צריכים לפרט, אני יודע שעל זה צריך לדבר בפרטי, אבל אם אני לא יודע עם מי לדבר זה לא עוזר לי...
A ANGEL N New member 27/2/03 #5 עצה קטנה: לפי ההגיון כל אלה שראו עונות שלא שודרו בארץ. חפש את אנשי הספויילרים!!!
T talrv New member 27/2/03 #6 אתה מוזמן לפנות אליי... מסרים, אימייל ([email protected]), אייסיקיו (98051730).. ובעיקרון, באמת אפשר לפנות, לאלה שפותחים כמעט כל יום שני שרשור על פרק מהעונה השביעית..
אתה מוזמן לפנות אליי... מסרים, אימייל ([email protected]), אייסיקיו (98051730).. ובעיקרון, באמת אפשר לפנות, לאלה שפותחים כמעט כל יום שני שרשור על פרק מהעונה השביעית..