יש לי שאלה קטנה

KEiN

New member
מיטר מותק זוהי בדיחה אישית

ורק אני צוחק ממנה- אז תרגישי חופשי לחשוב שאני אדיוט... אינקה הוא בהחלט האיש... את בהחלט יכולה להשתמש במדיטציה ככדור הרגעה זמני עד שיעבור ויחלוף לו התיכון... אני סתם אינפנטיל שחושב שכולם צריכים להיות רוחניים, ולכן אני גורר אותך לעבר צורת חיים שונה-שבה את זונחת את עקורנות החיים האבילים שלנו. הרי בזמן מעשה- בחיים האמיתים על יותר מ90% מהמעשים שלך- אם אני ישאל אותך באמצע ההביצוע- ´למה אתה עושה את זה´ את לא תוכלי לענות לי.. (ואני לא מחשיב תשובות כמו- ´כי כולם עושים את זה´, ´כי זה חשוב´ , ´כי בא לי´) קאפיש? תזניחי את חשיבות החיים הרפי מן החשיבות העצמית- זוהי הדרך היחידה לשלווה נפשית עמוקה! אני לא אומר להדחיק רגשות, ברגע שתכנסי יותר עמוק לעסק, תביני שהרגשות שלך הן סתמיים (וזה בדיוק מה שקרה לי)- אין דבר כזה רגשות, הכל כפיה לרגשות, את לא ´מתאהבת´ באמת באיזה בחור חתיך- כופים עליך זאת (למרות שכרגע זה לא נראה כך)....
אם את רוצה שאני יסביר לך יותר לעומק, שלחי לי איזה מסר בפרטי, ואוליי נדבר גם באיסיקיו.... ליל"צ

HDsys

New member
המדיטציה החזקה והטובה היותר היא

הקבלית !!! ללא פסלים ועבודה זרה שהאנרגיות שבה זרה ואף מזיקה לאנרגיה של היהודי. אני מכיר אדם שהוא המורה הטוב בעולם למדיטציה זו והוא מלמד אותה ללא קשר לדת או דתייות . הלומד/ת יוצא מהלימוד בעל כושר ריכוז וזיכרון פשוט מדהימים וכושר ניתוח המצבים והסקת המסקנות שלו/ה הופך להרבה יותר טוב מאחרים. דברים אלה כמובן משפיעים דרסטית על כושר הלימוד והעבודה של הלומד/ת וקשה לדמיין עד כמה. הלימוד הינו חינם לחלוטין (אפילו מתנת יום הולדת המורה סירב לקבל!) אך הוא לא מקבל כל אחד וזאת כדי למנוע שימוש בכוח החדש לרעה. כדי לרכוש את תשומת ליבו של המורה יש פשות לנדנד לו וללחוץ עד לשיכנוע סופי. לרשעים הכניסה אסורה!!! לידיעתכם hadar

למעלה