יש לי שאלה קטנה...

dasdos

New member
יש לי שאלה קטנה...

איפה ממוקמת קומונת מרצ??באזור השרון...

השנה אין קומונה בשרון

לנוער מרצ ישנם השנה 7 שינשינים, החיים בשני קומונות. האחת היא בתא [מרכז-דרום], והשניה בחיפה [צפון-שרון].. אלכס

kennycandoit

New member
כמו שבשנה שעברה...

הייתה קומונה אחת (המאוחדת) שהייתה אחראית על כל הארץ, כך הם מתחלקים. קומונת חיפה אחראית על כל הערים שנכללים באזורים צפון ושרון, והקומונה בת"א אחראית על כל הערים המשתייכות למרכז ודרום...

DRYICE

New member
להחזיר עטה ליושנה! 4 קומנות 15 ש"ש

אנחנו מדרדרים. אני דיברתי, אם אנשים מב"ש רבים מבהם בכלל לא זוכרים שהייתה פעם קומונה בעיר. גם ברעננה הייתה לנו קומונה פעם. ובכלל היה לנו פעם אזור ש"י, וגם הוא חלף הלך לו. בכלל אנחנו מדרדרים, מתי פעם אחרונה עשינו תוזיג או אפילו בוזיג בשביל התל-אביבים? מי בכלל זוכר מה זה "בו"?! דכאון של וותיקי התנועה. DRYICE

tali_le

New member
כמה טעויות בדיוק

4 קומונות ו- 16 ש"ש או 4 קומונות ו- 12-14 (תלוי באיזה יום) ש"ש טוזיג - זה עם ט´ ולא עם ת "בו" - "בורשט" "מררר" - ושאר ביטויים בוזיג - האיחוד האולטימטיבי של אזורי מרכז ושרון באדיבות רועי גולן וליאור גרופל... ותיקי התנועה עוד כאן... חלקם הלא קטן אפילו כאן בפורום... טלי במצברוח נוסטלגי מאוד א-ז-ו-ר ש-ר-ו-ן! מוסיף המון! א-ז-ו-ר ש-ר-ו-ן! זה שיגעון!

אההה... נוסטלגיה!

אשקלונים
פסיכים
אנחנו
שותים
(זה היה רק שלוק מה"ירוק") מעשנים סמים
(תשמעו, זה נורא תלוי בהגדרה של סמים) מה פתאום
אלון, חוזר לשורשים יותר מדי...

holy_sheep

New member
אשקלון... *מוחה דמעה* ../images/Emo7.gif

אלון, אני לא הכרתיך כשהיית אשקלוני. אבל אולי בכל זאת אתה יודע: לאן הם נעלמו? מה קרה איתם? למה אין סניף? (ומה הניע אותם להיות מעורבים פוליטים בכלל? למה הם רצו להיות מעורבים? הם לא נראים לי ככה היום...) *שיר קינה לאשקלון* הוי, אשקלון, איך נפלו גיבורים? לאן נעלמו בניך? האם לתוך ענני העשן האפורים? אשקלון, אני בוכה עליך. שמשהו יגיד להם לחזור! לפני שיהיה מאוחר מדי! לפני שכל הסניף יתגייס וימות! בבקשה!!!!! כבשה עצובה נוסטלגית

והאשקלונים זוכרים שהיתה קומונה

באשקלון...? והכפ"ס זוכרים שהייתה קומונה בכפ"ס? והרעננים זוכרים שהיתה קומונה ברעננה? אני זוכר את אזור ש"י! אני שי

בוודאי שזוכרים!

גם זוכרים את הספגטי התלוי על הקירות, ואת בעלות הדירה עם השמות המוזרים (צילי וגילי קראו להן, לא?) ואת המשחקים המפגרים, ורוני עצבני אחד שקיבל טלפון שהקומונה נשרפה.... אחחח נוסטלגיה...

gaily

New member
burned komunas ....

are common in the noar.... you know the komuna in ber sheva got a little burned too... thenks to boaz and yonatan that tried to make french fries- they forgot it open and the kitchen was kinda black after that:) by the way the ashkelonic story that i remember the most is with the coffie whiter... remember? by the way it´s really hard try to express all thet in english... i promise to install hebrew soon!

חחחחח ../images/Emo13.gif

(האנגלית שלך השתפרה פלאים ד"א - כל הכבוד!) המלבין קפה! בטח שאני זוכר, הייתי שם... טוף, למי שלא מכיר את הסיפור אז ככה: היינו בפעולה, והיה לנו בסניף כמות מסחרית של מלבין קפה שלא היה ברור כמה שנים בדיוק הוא יושב שם (אבל כניראה די הרבה
), איכשהו מישהו העלה את הרעיון של לאכול אותו (אני חושב שממש היינו רעבים). אני לא זוכר אם אני ניסיתי אבל אני זוכר שההתרשמות הכללית מטעם המלבין קפה הייתה חיובית למדי! ואז כמנהג אשקלוני נודע לגבי התייחסות לחומרים זרים לבנים ובצורת אבקה חלק מהאנשים החליטו לנסות להסניף את זה
זה כבר היה ממש משעשע, כי התגובות שהיו לאנשים מההסנפה של זה היו דומות מאוד לתגובות מהסנפה של.... (נו אתם מבינים את הכוונה). ד"א - אני לא אחשוף את פרצופם של הנוגעים בפרשה, אני רק אגיד שאחד מהם היום פעיל בסניף כפר-סבא והוא ידוע בתור אוכל כריות (במובן המילולי של הביטוי!!!)

PROJECT:2501

New member
לא היו דברים מעולם

המלבין קפה לא שכב שם כל כך הרבה זמן והוא היה דווקא דיי טעים. ואני גם לא ממש זוכר שמישהו הסניף את זה (בטח לא אני) ואני לא אוכל קריות(במובן של פרזנט סימפל), זה היה אירוע חד פעמי, לא לקחתי לריאות! יש סיפורים אשקלונים משעשעים בהרבה (שלומי).

מעניין מה שלומו של שלומי ../images/Emo13.gif

אותו נהג מונית מטורף עם אישה מטורפת עוד יותר שחטף מכות מהיום חייל גולני (אולי כבר במיל´?) ומכמה פעילים שלא התאפקו להוציא עצבים... (פעיל אחד למען האמת) (הכל ד"א בהגנה עצמית....)

צילי וגילי היו הבעלות של ק. רעננה

לאשקלון היה איזה בחור מוזר שנתן להם כל מיני רהיטים וקישוטים מוזרים שהוא מצא בדירה שלו והוא לא היה צריך אני חושב שזאת הייתה הקומונה היחידה שהיה בה גם חדר לכל ש"ש וגם עוד חדר לזבל...

למעלה