יש לי שאלה קטנה..............

dopey_wizard

New member
חרא אם מיץ מהתחת

הכי טוב אם ספריי חזק, אבל אפשר גם אם גל, אם הוא מספיק חזק ועמיד, תלוי גם בגודל וברוחב של השיער... אפשר גם אם סבון, אבל זה נהרס מהר וגם זה סתם מעצבן ובכלל זה סתם.. ואפשר גם לעשות את זה אם חרא... ואני לא צוחק, באמת, חוץ מהריח זה מחזיק בן זונה...! (לא, לא ניסיתי, אבל ראיתי מישהו כזה..)

KamikazA

New member
צחוק צחוק

אבל ניסינו פעם להעמיד למישהו עם שפיך ובירה ביחד

dopey_wizard

New member
אם כבר מוהק, אז...

תנו לי לספר לכם איך אומרים את זה ברוסית...: טוב... יש כמה אופציות.. יש כאלה: ארקס,כאילו א-רא-ק-אס , ויש :ראקס כאילו רא-ק-אס

American_Psycho

New member
תגיד...

יש לך אובססיה לרוסית או משהו? דיי כבר, לא אכפת לנו איך אומרים את זה ברוסית!

dopey_wizard

New member
יש לך משהו נגד רוסית?

וגם לא נראה לך ההודעה שלי? , אז אל תתייחס, אתה לא חייב.. וגם אני לא שואל אותך מה אכפת לך, מה אתה מתערב בכלל, למה בפורומים תמיד חייבים להתווכח על כול דבר, מה אתה מצליח להראות כמה שאתה קשוח ואז אתה מקבל נקודות לאגו? אני ממש לא מבין אותך...

KamikazA

New member
קודם כל תירגע ומהר

ואל תדבר עליה ככה כי אתה לא תיתקדם הרבה בחיים ככה, ואם זה תלוי בי אתה לא תיתקדם בכלל תודה

American_Psycho

New member
מה הקשר לקשוח?

ושוב, אני בת. ומה הקשר בין פאנק לרוסית? לאף אחד לא אכפת איך אומרים מוהק ברוסית.. אתה רוצה לדבר על רוסית, לא בפורום הזה.

dopey_wizard

New member
כן, באמת... אני רק מנסה להיות קצת

נחמד (ובדרך כלל אני ממש לא..) והם ישר.... נו ראספקט 4 ראששאן פאנקס!!!! (אין טיז פורום)

zwei

New member
בשביל מה יש אינטרנט?

כה כתב סקסבאט: "By contrast, a mohawk transends structure - it is held up by a force of will, by faith in hairspray, by the permission of the elements. When doing a hawk, one seeks the simplest harmony between hair and gravity. This is why it is easier to look like a my-little-pony than to have a mohawk."

למעלה