יש לי שאלה קטנההה

btoash

New member
יש לי שאלה קטנההה

הורדתי את התוכנה הזאת lucid1 שיוצרת לך חלום צלול.. וסתם התסכלתי על מה שיש לחצתי על המספרים וכל זה סתם כדי לבדוק וזה נראה שטותי אם אני יעשה את זה כמו שהתוכנה אומרת לי יהיה לי חלום צלול? ועוד שאלה כשאגמור לעשות את מה שיש בתוכנה אני אלך ישר לישון? או אחכה עד שהשעה יגמר ואחר כך אלך לישון? תודה מראש..

../images/Emo4.gif אני חושבת שהתוכנה משמשת ל..

שאם את תחלמי זה אמורה להיות בדיקת מציאות.. את יודעת.. בדיקות מציאות מתבססות על לעשות אותם הרבה פעמים במציאות שתעשי את זה בסופו של דבר גם במציאות.. את הולכת למחשב.. ויש נכון את כל הצלילים האלה
.. ואת המספרים.. והמפסק אור
?? שמכבים ומדליקים.. אז שאת משחקת בתוכנה הזו נגיד עם הצלילים ואת מנגנת אחד מהם.. בחלום את צריכה לשמוע משהו מוזר בצליל.. צורם.משהו כזה.. אבל אני יודעת על בטוח שבמפסק האור.. במציאות שאת משחקת איתו אז הוא דולק ונכבה כרגיל ... בחלום שאת מדליקה אותו ומכבה ... הוא לא מגיב.. ולפעמים שאת מרימה את המפסק הוא מכבה את האור.. פשוט מתבלבל... דברים כאלה צריכים לקרות בתוכנה בשעה שאת חולמת... התוכנה משמשת לכך שבכל זמן ביום
.. אפילו כל חצי שעה.. לכי למחשב ותנסי את כל הבדיקות מציאות שיש לך שם.. כל חצי שעה..
ואז בחלום את תלכי למחשב(כי עשי את הפעולה הזאת המון פעמים במציאות) ואז תדעי שאת חולמת..בגלל שהצלילים וכל זה לא יפעלו כמו שצריך.. מקווה שעזרתי..

btoash

New member
אההה..

אז אני צריך להשתמש בתוכנה על חצי שעה? אני חשבתי שמתעוררים אחרי 5-6 שעות מדליקים את התוכנה ומשתמשים בה איזה 3 פעמים.. ואחר כך הולכים לישון ויש חלום צלול (נסיתי את זה לא הצלחתי) אז אני ינסה את מה שאמרת ועוד שאלה קטנה.. אני צריך לעשות בדיקת מציאות כל שעה - חצי שעה? כאילו אני יודע שאני במציאות אבל אני עושה את זה בעצם כדי שהמוח יעשה את זה בשעת חלום? או באמת באמת כדי לבדוק אם זה חלום?

../images/Emo133.gif לא חייב כל חצי שעה לעשות

בדיקת מציאות אתה יכול קבוע כל כמה זמן.. התוכנה משמשת רק לבדיקת מציאות זה כל מה שהיא עושה..
וכן, המוח שלך כבר יתרגל לזה שכבר ביצעת את זה כל כך הרבה פעמים... אם אתה מנסה רק תעדכן מה קורה

btoash

New member
אבל.. תראי..

לפעמים יש לי חלום ובחלום הזה אני בעצם יודע שאני חולם.. אבל אני לא יכול לשלוט בחלום הזה! אז איך בעצם יוצרים חלום צלול? חלום צלול זה לא כשיודעים שאתה חולם ואתה שולט בחלום שלך? תודה..

חח גם לי זה קורה..

שאני יודעת שאני חולמת ואני לא מצליחה להשתלט עליו.. אז זה מה שאני מנסה לומר לך... תתחיל פשוט בדיקות מציאות.. זה לא יבוא לעזור לך בזה שתדע פתאום שאתה חולם.. זה יעזור לך לזהות שאתה בחלום.. וזה יהיה סימן...

למעלה