יש לי שאלה-פריון.

liat302

New member
יש לי שאלה-פריון.

כבר התחלתי עם הטיפול דיקור,,, הוא שים לי מחטים בגוף שלי אחכ הוא הלך והשאיר אותי לבד בחדר עם המחטים ל20 דקות, אחרי 20 דק הוא חזר שוב לחדר ובדק את המחטים שלי אחכ הלך שוב מהחדר, בסה"כ 40 דקות. אחרי 40 דק' הוא הוציא את כל המחטים ועשה לי מסג בבטן שלי ל3 דקות.זה הכל. אם זה ככה דיקור שמשאיר אותי לבד בחדר עם המחטים? ? יש לי בעיה היא מחזור בלתי סידרים אבל הוא צריך לתת לי תרופה צמחי כדי לסדר את המחזור, לא?? אודה לכם הרבה אם תסבירו לי אם זה ככה מה שהוא עשה לי? זה פעם ראשונה שלי. שמעתי שכל מי שמנסות להכניס להריון צריך לתת להן תרופה צמחי בשביל לסדר את המחזור, אם זה נכון? תודה המון
 
פיריון

ליאת שלום. קודם כל רצוי שתשאלי את המטפל שלך הוא יכול להסביר לך בצורה הטובה ביותר מה הוא עושה.. הנגיעה במחטים באמצע טיפול תפקידה לחזק את פעילות המחט ולגעת שוב באנרגיה. בדרך כלל מורגשת תחושה של זרם כאשר עושים את זה. תשאלי את המטפל שלך אם הוא מטפל בצמחי מרפא, יוכל להיות שהוא מטפל רק בדיקור.. או שהוא בחר לא לתת לך צמחי מרפא. בכל מקרה לא תמיש חייבים צמחי מרפא וזה תלוי בגישה של המטפל. חשוב שתיהי מחוברת למטפל שלך ושהטיפול יהיה ברור לך אז אל תתבישי להרים אליו טלפון ולשאול. בהצלחה.
 

dafna333

New member
ותוספת

זה קורה הרבה בדיקור, הרבה מטפלים שמים את המחטים ויוצאים מהחדר. לפעמים נכנסים להזיז את המחטים ויוצאים. בקשר לפורמולת צמחים, יכול להיות באמת שהמטפל שלך לא עובד עם צמחים. אם זה חשוב לך ואת מרגישה שאין שיפור רק עם דיקור, את תמיד יכולה לשאול אותו אם הוא עובד גם עם צמחים ואם הוא חושב שיש צורך בפורמולה יחד עם הדיקור, ואם הוא לא עובד בצמחים וזה נורא חשוב לך, את תמיד יכולה ללכת למטפל שמשלב גם צמחים עם הדיקור. חשוב שתדעי שזה שהוא לו נותן לך פורמולה זה עדיין לא אומר שהטיפול יהיה פחות מוצלח. שיהיה בהצלחה.
 
היא אמרה שזו פעם ראשונה שלה בסך הכל...

אמרת שאם היא לא מרגישה שיפור עם דיקור בלבד היא תמיד יכולה.... רגע... רק טיפול ראשון. עוד לא נתנה חצי צ'אנס למטפל. טיפולי פוריות פעמים אורכים שנים ארוכות גם ברפואה המערבית, אז בסינית בטח ובטח שצריך לתת זמן. אני אומר שלפחות שמונה טיפולים צריכים לעבור, גם כדי לפתח יחסי אמון עם המטפל (או לא לפתח יחסים כאלו ואז זה הזמן באמת לעבור הלאה) וגם כדי להביא לשינוי בגוף. גם המטפל אחרי סדרת טיפולים יידע אם הוא בכיוון הנכון או לא. קורה הרבה שאחרי תקופה משנים טקטיקה טיפולית. תני לה זמן.
 
זמן

אני מסכים שצריך לתת זמן, אבל עד שרואים שינוי לטובה לא אמורות לעבור שנים. אני הייתי אומר - חודשים עד שנה בערך גג, עד שרואים שינוי משמעותי.
 
למעלה