יש לי שאלה.. פליז תענו לי.. :)

hilonet14

New member
יש לי שאלה.. פליז תענו לי.. :)

אממ אני יודעת שאני בטח משגעת אתכם.. אבל אני מעריצה דיי חדשה של רובי.. ולשאלה: אני חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אף בת שהוא היה חבר שלה..!יש לו עכשיו חברה? מי היא? יש תמונה? הייתה לו חברה רצינית פעם?? בבקשה תענו לי כי לא יכול להיות שאין לו חברה! זה מוזר!

אני לא יודעת במדויק

אבל אני יודעת שהוא היה בקשר עם מישהי ואני לא זוכרת עם מי.. ובמאמת רציתי לשאול אם הייתה לו חברה בשם רייצ'ל.. תודה =]

hilonet14

New member
תודה לך :)

אין לי מושג מי זאת רייצ'ל.. אבל קבלי תמונה זה מהאתר של זאתי שנתנה קישור למעלה.. {אין לי מושג איך קוראים לה}

a Warming Sign

New member
היו לו יותר מדי חברות../images/Emo3.gif

סתם,האמת שחוץ מאירוסים עם ניקול[?] מall saints ומערכת יחסים ארוכה עם רייצ'ל האנטר,לא היה משהו רציני. וזה לא כזה מוזר,אין לו חברה עכשיו כי הוא בסיבוב הופעות והוא מעסיק בעיקר את המעריצות שמחכות לו בכל מדינה
,ככה שיחסים רציניים אין פה ולא ידוע לנו עליהם. שיהיה לו בהצלחה בכל אופן

עפטוב

New member
הוא היה מאורס לניקול אפלטון

וליאם גאלאגר לקח לו אותה ובגלל זה הם לא מדברים.... לפניה הוא היה חבר של ג'קי אחת איזה שנה והם נפרדו לטענתו בגלל ש"חיתנו אותם" מוקדם מדי לדעתו. אח"כ הוא היה עם אנה פרייל שהיא שחקנית בריטית מדהימה והיא מופיעה בangels איתו ואז הוא היה איזה שנתיים עם ריי'צל האנטר שהיא אישתו לשעבר של רוד סטיוארט. והכי חשוב במשך כל ה6 שנים של טייק דאט הוא היה עם מארק אואן (סתאאאאאאאאם
)

a Warming Sign

New member
ידעתי ששכחתי,

אנה פרייל! אקסית מדוברת
בפרקינסון הוא סיפר שכתבו עליו בעיתון שהוא ביקש מאמא שלו שתלך להיפרד ממנה במקומו!!
זה קטע קורע..רק מראה כמה שטויות ממציאים עליו.

a Warming Sign

New member
ולמען הרקורד../images/Emo3.gif

לדעתי,אם הוא לא היה כזה גבר,וכזה דביל,שלא מסוגל להיות נאמן[וסליחה כן
],הוא מזמן היה צריך להתחתן עם רייצ'ל האנטר.. פשוט פיספוס חייו
ואחריה,אם שרה קוקס לא הייתה נשואה עכשיו הוא היה צריך להתחתן איתה. אבל הוא טוב בלפספס הזדמנויות
אלו שתי הנשים שפשוט ראו[ועדיין רואים] שהן הכי מתאימות לו מכל הבחינות, ואני לא כלכך בטוחה שיש עוד שישתוו להן,אבל אפשר לקוות:)

אני חושבת שגם

קיילי מינוג הייתה פיספוס בשבילו.. גם היא אמרה שזה היה פיספוס רומנטי בשבילה..

נכון..

וגם לא אמרתי את זה =] אבל מה שכן אמרתי זה שקיילי אמרה שרובי היה פיספוס רומנטי.. גם יש לי את הכתבה באיזה שהוא מקום וגם ראיתי אותה אומרת את זה בראיון לפני 3 שנים בערך..

למעלה