יש לי שאלה על תקשור

susony

New member
יש לי שאלה על תקשור

האם תקשור רק מעצם העובדה שהוא נעשה, האם הוא יכול להשפיע על אירועים? האם הוא יכול לדחוף אותי קדימה במקומות שאני תקוע בהם? באהבה אביב

רותי 11

New member
אביב, לא ממש הבנתי את השאלה

תקשור מעצמו משפיע מאוד כי ברגע שאנחנ ומתקשרים אנחנו מקבלים המון אנרגיות מההדרכה שלנו לפעמים תוך כדי אנח ו מקבלים כל מיני טיפולים חיוניים להתפתחות שלנו וכמובן שיש את התמיכה שדל ההדרכה שמכוונת אותנו בצורה ישירה למה שעלינו לעשות ואיך להתמודד ולשפר אבל ההדרכה לעולם לא עושה במקומנו את העבודה

susony

New member
כן, אני יודע שההדרכה לא עושה את העבודה

בחורה (אם היא תרצה היא תזדהה לצורך העניין נקרא לה א') שהכרתי בפורומים שאנחנו מסתובבים בהם עשתה עבורי תקשור כשהשאלה שלי היתה האם לעזוב את לימודי הדוקטורט שלי או להמשיך. קצת לרקע כללי, אני עובד על מחקר כבר משהו כמו 3 שנים, והאוניברסיטה מקציבה לי עוד שנתיים. מתוך ה -3 שנים האלו אני למעלה משנה וחצי אם לעזוב את הלימודים. המנחה שלי כל הזמן דואג שאני אדע עד כמה הוא לא מרוצה ממני, ושאם אני אמשיך לעבוד כמו שאני עובד אני לא אסיים את התואר (למעשה כבר החלטתי לעזוב את התואר באמצע אבל עוד לא עשיתי עם זה כלום) יום לאחר התקשור שא' עשתה לי (וזה היה אתמול) המנחה שלי מתקשר אליי, ואומר לי בטלפון שלמעשה יש לי מספיק תוצאות כדי לסיים את התואר, והוא רוצה שאסיים אותו עד סוף השנה (יש עוד עבודה, בעיקר של כתיבה ופרסום שיכולה לקחת זמן). מעולם לא עשו עבורי תקשורים (לפחות לא כאלו שאני יודע עליהם) התקשורים היחידים שעשו עבורי היו התקשורים שאת עשית ושא' עשתה ובשני המקרים לאחר התקשור קיבלתי טלפון מהאדם המעורב, ובשני המקרים הם אמרו לי משהו שהפתיע אותי (הפתעות טובות). ומכאן באה התהיה הזו. באהבה אביב

רותי 11

New member
susony - הבנתי את מה שאתה אומר

ובוא אני אסביר לך מה קרה כאן. ראשית ברגע ששאלת והתכווננת למשהו פתחת דלת וזימנת לך לחיים את ההתנסות הזאת, הבריאה מראה לך שמה שתחשוב ותיצור זה מה שתקבל למשל לגבי הקטע של התואר אתה היית במצב של התלבטות ולא ידעת מה אתה רוצה באמת לעשות והשארת את זה פתוח אבל ברגע שעשית צעד ורצית לבדוק מה יקרה ואם יקרה ישר שלחו לך "מבחן" בדמות המרצה שלך וכאן בודקים אותך מה בעצם אתה באמת רוצה לעשות.

רותי 11

New member
עוד משהו להבהרה

זה לא התקשור עצמו - אלא ההתכוונות שלך ההתמקדות שלך במה ששאלת זה מה שעשה את השינוי

susony

New member
יכול להיות

צריך לחשוב על זה תודה על התשובה. באהבה אביב

למעלה