יש לי שאלה על כאבי ראש

יש לי שאלה על כאבי ראש

בחיי שתוך כדי שכתבתי את זה אני נשמעת לגמרי מוזרה... זה אולי נשמע מוזר, אבל לא משנה. לפעמים כואב לי הראש, אבל לא הכאב הרגיל הזה שמעסים את הרקות או whatever וזה עוזר קצת. זה כאב כזה מוזר, זה (לא לצחוק) כאילו מטלטלים לי את המוח בתוך הראש......לא יודעת.....כאב כזה לא כמו שאר הכאבים. ולפעמים זה גם מרגיש כאילו.. כאילו יש דקירות. אני ממש לא יודעת איך להסביר, אז רק אשאל בפשטות- קרה לכם כאב ראש כזה אחר? זו לא רק אני, נכון? זה מוכר אצל אפילפטיים, או אפילו לא אפילפטיים? הייתי שואלת את אמא שלי, אבל כל שאלה רגילה תכניס אותה ללחץ, אז אני שואלת כאן

ענת71

New member
יש תרופות שתופעות הלוואי.

גורמות לכאבי ראש דוגמא שמתחילים טיפול עם כדורי למיקטל יש כמה שבועות של כאבי ראש. אבל לאחר מכן זה חולף. אם הכאבים נמשכים אז אני חושבת שצריך להוריד את המינון של התרופות.

זה לא בתכיפות גדולה

ממש לא, אבל לפעמים זה קורה לי ולא כסימן להתקף. זה פשוט בא, פתאומי כזה ורק לכמה דקות. לא כאב מתמשך בכלל

תראי

יכול להיות שזה אחד משניים(אל תתפסי אותי במילה), או שזה כן סימן מקדים להתקף, ואת לא מתייחסת, שתיים התקף קל שכלפי חוץ נראה כניתוק. ללא איבוד הכרה, ולפחות מכמה דקות. אני לא בא להטיף לך מוסר, רק לנסות לעזור.

לא לא.......זה בכלל לא ככה

גם היום, פשוט ישבתי בסלון וראיתי משהו עם אמא שלי ופתאום זה בא. זה לא סימן מקדים כי לא קרה לי כאב ראש כזה לפני התקף. לפני התקף יש לי הרגשה אחרת מאוד מסויימת. זה גם לא ניתוק כי.......כי זה פשוט לא
במה שכתבת אין הטפת מוסר ממילא

הטילטולים המוגזמים בראש

קרו לי כמה פעמים אז הלכתי לאחותי להיות כמה זמן שזה יעבור כי פחדתי לפרכס, אבל לא קרה כלום. היא נכנסה להיסטריה

mori17

New member
לי יש גם לפעמים

וכשזה בא זה בעיקר בבוקר פתאום בלי קשר לעולם כאב ראש כזה שאני מרגישה כאילו מישהו דופק לי עם פטיש בראש...שום דבר לא עוזר תה/אקמול כלום אפילו בקושי אופטלגין(אני לא טיפוס של תרופות) ואני מאוזנת שנתיים ולעיתים נדירות בא לי וגם אצלי זה לא סימן להתקף וכ'ו הכי טוב זה לשאול את הנורולוג
איזה תרופה את משתמשת? מורי

mori17

New member
יש מצב זה מהתרופות...

כשהייתי קטנה הייתי על דפאלט וכאב לי הראש די הרבה... עם הלמיקטל כאב לי בהתחלה באמצע בעיקר אחרי ההפסקה שחשבתי לעצמי שאני רופאה
ועכשיו נדיר... רק בריאות

למעלה