יש לי שאלה על הגשש...

נעהלה2

New member
יש לי שאלה על הגשש...

שלום לכולם, אני צריכה להגיש בשנה הבאה עבודת בגרות מעשית במחול ואני מחפשת עכשיו חומר. הנושא שלי הוא הקיבוץ והחלוציות.. חשבתי על הרעיון לצרף בפסקול קטע של הגשש. השאלה שלי, אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה, אם יש איזשהו מערכון שמדבר על הרעיון הזה (במיוחד אם יש משהו שמדבר על יחס בין אנשים). אני מאוד מאוד אודה לכם.

mosh511

New member
יש להם מערכון בשם "הגנגסטרים המתנדבים"

אאל"ט, זה הדבר הכי קרוב עליו הצלחתי לחשוב...

נעהלה2

New member
תודה רבה

המון המון תודה, יש אולי דרך שאני יכולה להשיג את זה?, איזה אתר אינטרנט או משהו?

D o r o t h y

New member
אנחנו לא עוסקים בהחלפת קבצים

בצורה לא חוקית, נסי לרכוש את הדיסק באחת מחנויות המוסיקה (למיטב ידיעתי ברשת לא ניתן לרכוש מערכונים בודדים באופן חוקי) בעניין המערכונים שחיפשת, האם זו חייבת להיות חלוציות כמו בקיבוצים או משהו כזה? כי יש אזכור של זה במערכון "המשוגעים לדבר" (החלוצים לא ראו? ראו.. דיין לא ראה? אה... ) אפשר אולי להשתמש במערכון של שייקה אופיר "אסיפת בחירות" בה הוא מדבר בפני חברי הקיבוץ בחדר האוכל.. אולי תתני יותר פרטים לגבי מה שאת מחפשת בדיוק וננסה לעזור לך יותר מזה .

נעהלה2

New member
בעיקרון הרעיון יותר מורכב

אבל מה שאני מחפשת זה איזשהי נקודת פתיחה שתיתן בזווית הומוריסטית התייחסות למה שהיה פעם בארץ. חשבתי אולי יש לגשש משהו שיכול לעזור לי..

D o r o t h y

New member
רעיון שעלה לי עכשיו

כשאמרת "מה שהיה פעם בארץ" יש את המערכון "יום במדינה" שאת יכולה למצוא בו לא מעט דברים כאלה, ויש כמובן את "הגל הקל" שבתוכו יש ראיון של זכריה מנצור (כן כן צופים יקרים, זה מה שהיה אז בזמנים ההם... מה בזמנים ההם? זה היה היום בבוקר...) אולי תצליחי למצוא מוטיבים כאלו גם במערכונים אחרים, פיליטונים של אפרים קישון, אולי משהו מהסרט "סאלח שבתי"?

פּלפּל

New member
תגיד לי, מה זה המקצוע שלך?

- דוקטור למחול. דוקטור לריקוד. - אה, אתה מרפא את הרקדנים? - אני מלמד רקדנים. - זה פרנסה זה? - לא, אך זו חוויה. ד"ר ליכטיג ("ליכטנשטיין") בר זוהר, מתוך המערכון "הסיידים" ועוד כמה. נראה לי פתיח נאה לעבודה במחול.

danistar

New member
ולא לשכוח את מערכון ההמשך

שהיה אחד האחרונים של הגשש "ציפורים על המזגן" .. המערכון על הקדם אירוויזון

למעלה