יש לי שאלה.... (ספוילר)

14מתן

New member
למי שראה טבולה ראסה...

בסוף הפרק באה מישל ברנץ´ ושרה לנו את GOODBYE 2 U וזה היה בערך התגלית שלה כי העונה שודרה בסוף 2001 תחילת 2002 ומישל ברנץ´ החלה תקרירה שלה קצת לפני קיץ 2002 (אפריל נניח) ועכשיו היא הוציאה קליפ לGOODBYE 2 U וקוויתי שלפחות היא תעשה איזה משו מהפרק כי אחרי הכל זה די קשור... אבל היא לא עשתה ! בעעעע עליה !

idan3k

New member
כמה דברים

1. מה שהיא הוציאה זה גרסה אחרת של השיר, יותר מהירה ולא ממש עצובה. 2. מה גורם לך לחשוב שהיא זאת שבוחרת איזה קליפ יהיה- היא לא עושה את רוב ההחלטות... וחוצמזה בחינם לא יעשו דבר כזה ולמעשה אסור "לה" לעשות קליפ עם קטעים מבאפי בלי אישור מהיוצרים/חברת ההפקה/אנערף של הסדרה. ודברים כאלה לא עושים בחינם. אז תעשה טובה ורד ממנה

כן, ../images/Emo58.gif 6x08

אני חושבת שהגרסה שהיא הוציאה אחרת לגמרי, הגרסה שהיתה בבאפי היתה הגרסה האקוסטית, ואת תמיד יכולה להשיג את הקטע המסויים שבו היא שרה בבאפי בטאבולה רסה (עם כל מה שמראים תוך כדי שהיא שרה, טארה עוזבת וווילו בוכה
,ובאפי וספייק) , דרך התוכנה הרגילה שאין לנקוב בשמה. ואל.

dawn 14

New member
אני לא יודעת

איך היה הגירסה בבאפי אבל יש לי כמה שירים שלה והיא זמרת מצויינת כל השירים ששמעתי עד עכשיו אני אוהבת.

t i n k

New member
יש לי שאלה.... (ספוילר)

גיליתי היום שיש לי תוכנת ****** התלהבתי מהעניין והורדתי כל מיני דברים שקשורים למושא אהבתי... (??? לא משנה!) בכול מקרה הורדתי משהו לא ברור בשם michelle branch live on buffy ולמי שהשם לא אומר כלום, זה היה סירטון עם זמרת ששרה בברונז ורואים קטעים של באפי לבד בברונז, ווילו בוכה, גילס במטוס טארה אורזת ובסוף באפי וספייק מתנשקים... מישהו מוכן להסביר לי מה זה??? זה ממש מבאס כי מלא זמן ניסיתי להמנע מספוילרים ודוקא עכשיו וככה...., אז אם אתם יודעים מה זה ומאיזה פרק... כי עכשיו אני ממש סקרנית...

וכן, זה ממש הורס.

אני ממליצה לך בחום על שיטת ההדחקה, פשוט נסי/ה לשכוח את מה שראית. אם זה עובד אצלי בחיי היום יום, אין שום סיבה שבבאפי זה לא יצליח.

למעלה