יש לי שאלה מצחיקה ?

ROY ABS

New member
יש לי שאלה מצחיקה ?

מה ההייתם עושים אם התסריטאים היו מחליטים להחליף בתפקידים של הארם וברמבי ?

omer landau

New member
אוקיי אני בונה עכשיו מחנה השמדה

של הצבא האדום: תלייה סקילה כיתת יורים כסא חשמלי הזרקת רעל תנינים.... אם מהתחלה הם היו מחליפים תפקידים אני מניח שהייתי אוהב יותר את השחקן של מיק שמחשק את הארם כי הסידרה זה הארם ולא דייויד לפחות לא בהתחלה אל תגידו לי שראיתם את הסידרה פעם ראשונה ואהבתם אותה רק בגלל דיוייד ולא בגלל התפקיד של הארם הארם הוא הטייס פה הארם הוא הגדול פה הארם הארם הארם אבל כמובן שזה בלתי אפשרי מבחינה טבעית אחרת זה היה סרט מדע בדיוני נו באמת מיק בתפקיד הארם פחחחחחחחח ההפקה עשתה בטח מאמצים גדולים לבחור שחקן הם השמידו כל אחד שלא הגיע לרמה של דיוויד דיויד עושה את התפקיד מצויין כאילו הוא באמת טייס מעניין איך היו עושים את הארמון ראב האבא אם זה היה מיק איייייייייכס כמובן שהיה סוף טוב מי רוצה לקחת מכוער כזה בשבי הם היו משחררים אותו או הורגים אותו אבל אל תגידו לי שאם מיק היה עושה את אותן שורות של הארם ומתנהג אותו דבר ועושה אותו דבר אז לא הייתן אוהבות את הסידרה ואפילו הייתן שמחות שהוא יתנשק עם מאק חחחח ועוד יתרון הוא היה לובש מכנסיים ארוכים לשם שינוי ונפטר מהצחוק שלו אבל חס וחלילה לדיוויד אין תחליף זה בלתי אפשרי זה רק אם דיוויד יהיה אנדר קוור חחחחח זהו בנות סיימתי את השטות היומית בה אתן מתרגזות עליי בעצם לא מה דעתכן על רנה במקום מאק חהח הח חה חה חה סתאם

harmless

New member
אין מצב

מיק בתור הארם??? הארם הוא כזה בונבון! הארם זה החיוך, זה היופי, זה החוכמה, זה הגוף, זה הכריזמה- ואת כל זה דיוויד מביא לדמות! אם הארם היה נראה כמו מיק- לא נראה לי שהסדרה היתה כל כך מושכת... אולי אפילו בכלל לא. כל אחד משחק את התפקיד שהוא נועד לשחק-אי אפשר לדמיין אפילו אפשרות של שחקנים אחרים שישחקו את התפקידים האלה. להארם אין תחליף וגם לדייויד אין!

Sweet SuGaR

New member
חחחח היום במבחן באנגלית

היה רשום לי harmless חחחח ואני כזה הארם!? הארמי?! הארמי קוצ'י קוץ'?!

shipper heart

New member
אז זהו חחח שכן...

אני ראיתי את הסדרה בהתחלה רק בגלל הארם....
מה לעשות?!

Nushi G

New member
אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!! חס וחלילה!!

אני אפילו לא יודעת איך להתחיל להגיב לכזה רעיון מגוחך.... אולי ככה- בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גועל נפששששששששששש!!!!!! איכסה!!!!!!!!!!! להחליף את שיא השלמות
בדבר האוסטרלי הזה
?!?!?!? שרק יעזו לחשוב על זה! אני רוצה לראות אותם...
הבנתם????

פעם14

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

דווקא רעיון מבדר למדי!!!!!! אבל לא היה מצליח בשום אופן, העיניים הכחולות של דיווי, הבייבי פייס היפות שלו, החיוך שלו, זה המראה בתמים של האמריקאי החמודי שמקשור לאבא שלו שלא חזר, לעומת השיער השחור, המבטא ה.. (יאווו ברחה לי המילה... חזק משהו... אוף... לא משנה.. :Q) השרירים, השיער בחזה ושרשר... לא מתאים לדמות של האמרי, אלא ר-ק לדמות של אוסטרלי :)

למעלה