יש לי שאלה מעניינת..

Cobe Anan

New member
יש לי שאלה מעניינת..

כמה אתם מבוקשים? כלומר, לא כשאתה עומד מול המראה, עושה שרירים ואומר לעצמך ``וואללה, אני חתיכת פר הרבעה!`` , וגם לא כשאת מגלה שהג`ינס במידה 20 כבר לא נסגר עלייך וחושבת איזו פרה את, ואיך שאת רואה את עצמך מזדקנת בתולה ... אני מדבר תכל`ס, בלי קשר למה שיש לכם להציע- יופי, אופי, שכל, כסף, כישרון, 25 ס``מ, C80.. לא מעניין!- כמה אתם מבוקשים, תכל`ס? עכשיו- זה נחמד שהחברות של סבתא חושבות שאתה זיס`לה, אבל זה לא יארגן לך דייט ליום שישי, אלא אם אתה בונה על ברידג`, או שיש משהו שאתה רוצה לספר לנו- ואנחנו לא בטוחים שאנחנו רוצים לשמוע.. הכוונה בשאלה היא רק על זוג בעלי פוטנציאל סביר-שמוצאים חן בעיניכם. אתם מחוזרים הרבה? אתם מצליחים להתחיל עם המין השני? אתם צריכים בכלל להתחיל עם המין השני? שתפו!

pain is MY love

New member
זה פשוט מאוד

אני מחוזרת. אפילו מאוד מחוזרת. (עם כל הצניעות שבעניין...) אפילו הבחורים שמחזרים אחריי צוחקים על זה שאני יכולה לארגן מסיבה לבד כי גם הדי ג'יי, גם התאורן, גם הברמן וגם הצלם מחזרים אחריי... א-ב-ל זה לא חוכמה. עם כל הכבוד אני צעירה, בלונדינית וחובבת חצאיות מיני כמה קשה זה כבר יכול להיות?!?!?! לכן מספר הבחורים שמתעניינים בממוצע הבגרויות שלי הוא הרבה יותר קטן... אבל קיים. אין לי בעיה להתחיל עם המין השני ואני לא מפחדת לקבל דחיות (ואני מקבלת לא מעט דרך אגב) הקטע שלי הוא לא לחכות למשיח- אם בא לי אני פשוט פועלת!

Dark Muse

New member
סלחי לי אם אני פוגע בך

אבל לפי מה שאת מספרת כל פעם בפורום, סוג האנשים שאת מושכת לא מפליא אותי לתיאור שלך הזה.

pain is MY love

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי!

זו לא בעיה למשוך בחור זו בעיה למשוך בחור איכותי...

Dark Muse

New member
האומנם? ../images/Emo13.gif

אולי משכת כבר כמה בחורים איכותיים ודחית אותם מסיבות כאלו ואחרות?

נועם m

New member
לא יודעת מה איתך...

אבל אני עוד לא עברתי ליד בדואי בלי שהוא יציע חצי מהעדר שלו תמורתי

Cobe Anan

New member
מה, את משחקת איתי בקקי?!

על דקלה מישהו הציע כבר 6,000 גמלים..

נועם m

New member
תגיד לי אתה עושה צחוק?

דפקו אותך, כפרה. גמלים אפשר להשיג חינם משוטטים בכל חור בנגב. זה באמת מה שחברה שלך שווה? (דקלה, לא משהו אישי כמובן
)

Dark Muse

New member
יש פה בעיה

רוב הבנים לא יהיו מחוזרים כי יש נוהל חברתי שהבן צריך להתחיל. אז לבנים זה כבר יותר קשה. אבל לדעתי, אני לא מושך מספיק כנראה. כאילו שאני חושב על זה היו יחסית הרבה בנות שאמרו שאני נראה טוב, שהן בטוחות שאני "מסודר" וכו'... אבל בפועל, זה לא ממש נכון (ופה זה עניין של אופי ובטחון). אני חושב שהשיא היה לא מזמן, שחבר שקצת שתה, אמר לי משהו הזוי לגמרי. הוא אמר במן משפט יפה שכזה: "בואנה התמונה ששמת במסנג'ר בת זונה, אם הייתי בת היית מזיין אותך, איך אין לך חברה". ואני בגלגול עיניים נבוך, לא ידעתי מה לענות

Cobe Anan

New member
כן,האמת היא שזה בהחלט נושא בעייתי..

גם אני גיליתי שבנות מתעניינות בי מאחורי הגב. תכל`ס- הבעיה היא שלהן. אני מאושר עכשיו עם הנהדרת שלי, והן לא. אז כן- גיליתי מאוחר מדי שאני מעניין בנות- אבל זה היה מאוחר מדי בשבילן, לא בשבילי. תאמין לי אחי, אני לא דואג לך יותר מדי. אם בנות אומרות לך שאתה מציאה, אז מובטח לך עתיד ורוד. זה אולי לוקח קצת יותר זמן ל``בחור נחמד`` כמוך , אבל יותר מאוחר אתה תגלה שהרבה בנות מקנאות באחת המאושרת שלך; ושבלי לשלם לב, השארת מאחוריך שובל של לבבות שבורים..

Piren

New member
היית צריך לכתוב בכותרת

"אשכול לחיזוק האגו!" חחחחח

Cobe Anan

New member
אז יאללה..

ספר לנו איך אתה מבריח בנות, ואז אני אוכל להגיד גם לך שזה לא באמת ככה.. p-:

Piren

New member
נאאא

זה בסדר, אני לא צריך חיזוק לאגו... גם ככה אומרים שיש לי אחד גדול. יותר מקום בשבילכם לטפוח לעצמכם על הגב

חןשסק

New member
אני לא רוצה להשוויץ כי זה לא יפה

אבל רק לפני חודש נפרדתי מחבר שלי וכבר נאלצתי להיפרד/לנפנף בעדינות שלושה אנשים...

Cobe Anan

New member
כן, אבל השאלה היא

אם ניפנפת אותם כי את עדיין לא עברת את כל שלבי הפרידה, או שזה בגלל שהם עדיין לא עברו את כל שלבי האבולוציה.. גם איתי התחילה פעם מישהי שניפנפתי- אבל נאלצתי לנפנף אותה פשוט כי היא היתה בת שמונה וחצי..

חןשסק

New member
גם וגם

האבולוציה היו 2 מתוך 3
ועוד כל מני כאלו במועדונים שבאמת היה צריך לגרד עם שפכטל, אבל אותם לא סופרים. במועדון כל כונפה יכולה להיות מלכה

Zoharrr

New member
אהמ

מחוזרת,מאוד. על גבול ההטרדה בהמון פעמים(לא רק מינית) אבל תפוסה וטוב לי עם זה שתפס אותי. באמת שזה כבר כמעט ולא מחמיא לי שמתחילים לי,לא כי זה קורה הרבה,כי זה פשוט לא נעים לי.

תכלס

אם מתבססים רק על ניסיון והצלחות לעומת כשלונות או דחיות אז המצב שלי ממוצע מינוס אני לא מתחיל עם בנות יותר מדי, ובנות לא ממש מתחילות איתי הקשרים שלי נוצרו תמיד כי הכרתי מישהי דרך בנאדם אחר ואף פעם לא לבד. אבל תמיד יש את אלה של: "אני בטוחה שתוכל לעשות מישהי ממש מאושרת יום אחד, פשוט לי זה לא מתאים עכשיו" ממש מנחם... (יצאתי מעפן...)

Cobe Anan

New member
היי, תגיד תודה!

אם אני הייתי סוג של מפלצת, בנות היו בורחות ממני בצווחות בכלל.. אבל זה בסדר- לא אצל כולם הקטע של ``להתחיל`` עובד. יש לא מעט אנשים שמעדיפים להתעניין ולהתקרב לאט-לאט. אתה בטוח שבנות לא מתעניינות בך? אולי הבנות ששמו עליך עין הן פשוט לא מהסוג של ``וואי, וואי.. זה כאב? ז`תומרת- כשנפלת מגן עדן...?``, ויותר מהסוג של להיות הידידה הכי טובה שלך, להכיר אותך הכי טוב בעולם ואז לגלות לך באיזו שיחת נפש על החוף שהן כבר חודשים מחכות שתקלוט כבר שהן מאוהבות בך...? גם זה קורה, אתה יודע..

למעלה