יש לי שאלה...מעין סקר

lb22

New member
יש לי שאלה...מעין סקר

ואני אשמח מאוד אם כותבי הפורום יגיבו ויענו עליו. אם הייתה לכם את האפשרות לשכור (ברשת בלוקבסטר) את הסדרות המשודרות בייס סטארס ופלוס (מלבד עקרות בית ונמלטים שהגיעו לדי וי די ) הייתם משכירים אותם גם אם הן היו ללא תרגום עברי? הסדרות : מספרים שתי העונות מחשבות פליליות אי צדק הישרדות כל 12 העונות הקודמות המפענחת מעמקים (כרגע הגיע ללא תרגום לעברית) האם ישנו טעם להזמין סדרות כאלו להשכרה לדעתכם? אני עובד עכשיו כדי שחלק מהסדרות יגיעו להשכרה בארץ (כרגע ללא תרגום לעברית) ומעניין אותי לדעת את הדעה הרווחת בפורום

DreamS_HunteR

New member
אני הייתי משכיר את ../images/Emo121.gif

מחשבות פליליות ומספרים.. לא היה לי כוח לעקוב אחריהן :-|

TheLost

New member
איך בדיוק תעשה את זה

אם כמעט כל הסדרות האלה לא יצאו לדיוידי אפילו בארה"ב?

adi121

New member
לא הייתי קונה..

אני לא אוהבת בלי תרגום, זה מעצבן. אם יש בטלוויזיה משהו שאני אוהבת בלי תרגום אני כן אראה, אבל אני לא אקנה את זה בדיוידי.

אני

לא הייתי משכירה... כי חלק מהמתח של לראות סדרה זה לחכות לפרק הבא.... זה החלק המהנה של הסדרה.... לפי דעתי......... =\

lb22

New member
תגובה גם לך וגם למנהלת

למנהלת : מדובר על השכרה לא על קניה , אם זה היה לקניה אז אני עושה את זה דרך האינטרנט יותר זול. ולך לגבי ההשכרות , כמובן שהסדרות יגיעו לאחר שהן יסתיימו כי אחרת הן לא יכולות להגיע לארץ (בעיות עם מפיצים וכאלה) בנתיים אנחנו עובדים על הזמנה של העונה של אי צדק שנגרמה בייס ... מקווים שנמלטים עונה 1 כבר תצא עם תרגום (שוב יש בעיה עם המפיצים ) ואני מנסה בכוח להשיג ולברר אם יצא די וי די של העונה הראשונה של מחשבות פליליות.

למעלה