יש לי שאלה ממש דחופה!

יש לי שאלה ממש דחופה!

אימא שלי תמיד אומרת שגבות דקות מגיטל צעיר יכולות להביא לזה שכשאני אהיה מבוגרת לא יהיה לי גבות! זה נישמע לי פשוט טיפשי... האם היא צודקת?!

RReuTT

New member
זה לא שלא יהיו לך גבות..

פשוט כשאת עושה את הגבות שלך דקות כבר מגיל צעיר אז רוב הגבה שלך עלולה שלא לגדול, בגלל זה גם יש המון בנות עם המון קרחות בגבות והן פשוט ממלאות אותן בעזרת איפור. אבל זה גם תלוי בצמיחה של השערות שלך, למשל אני התברכתי בחתיכת גבות שאף פעם לא מפסיקות לגדול ויש לי גם המון לקוחות שבאות אליי לגבות לפחות פעם בשבוע כי גודל להן נורא מהר. אבל למשל אצל הנשים המבוגרות שהצמיחה שלהן כבר לא כמו שהייתה פעם, וחוץ מזה שבגלל שפעם הן עשו גבות דקות אז היום פשוט יש להן רק כמה שערות בודדות שצריך לנקות מידיי פעם. אבל אם את משנה את הצורה של הגבות שלך מידיי פעם, כלומר אם את עושה אותן דקות ואחר כך מגדלת שוב ומחזירה אותן לעבות אז זה לא נורא... הן לא יפסיקו לגדול לך כל כך מהר, למרות שיכול להיות שיהיו שערות שלא יגדלו, ושוב, הכל תלוי בצמיחה של השערות אצלך.

תודה על התשובה!:) כנסי..

תאמת אין לי גבות דקות ביכלל אבל יש לי גבות שהם לא עבות מדי ולא דקות מידי וסתם בישביל הסקרנות רציתי לדעת.. אז תודה על התשובה!.. חוצמיזה לא מיזמן ראיתי בעיתון כתבה שהגבות העבות חוזרות לאופנה ליקראת החורף!

למעלה