יש לי שאלה...(מכון ביפ)

יש לי שאלה...(מכון ביפ)

1.האם ישנם ניפויים באותו היום עצמו? האם עוברים משלב לשלב רק על ידי מעבר השלב הקודם או שכולם עושים הכול? 2.אחרי כמה זמן מקבלים תשובה? 3.הרבה אנשים נופלים בשלב הזה? 4.מה זה משחק תפקידים בדינמיקה הקבוצתית? תודה לכם אנשימים יקרים

ANGIE STARDUST

New member
אני לא יודעת לגבי הניפויים

לעניות דעתי (ובאמת לעניות דעתי, כי אני לא מעורה בזה כל כך) אין קשר בין שלבי המבחן מלבד הראיון עפ הפסיכולוג הארגוני. כלומר, ניתן לעשות את כל המבחן, ומלבד שאלון העמדות, יש סולם ציונים מ-1 ועד 10 שמתקבל מיד לאחר סיום המבחן:בו ניתן לראות את הציון בכל סדרה ובכל המבחן כולו. בביפ יש מבחנים שחלקם ממוחשבים וחלקם לא. אני עשיתי בשבוע שעבר בחינה כזו (כן,שוב...) ונאמר לי באופן מפורש ממישהי שעבדה בשדה וכרגע מתעסקת באבחוני מחקר - שמי שלא עובר את המבחנים, לא מחכה לראיון אצל פסיכולוג ארגוני.לא ידעתי את זה לפני זה, ובאמת היו כאלה שלא היה להם ראיון והלכו הבייתה מוקדם יותר.זה לגבי האם השלבים תלויים אחד בשני, אז לסיכום- לא, לפי מה שאני יודעת, מלבד הראיון אצל הפסיכולוג הארגוני. * התשובות מתקבלות כעשרה ימים עד שבועיים לערך ואז מזמנים אותך לראיון אצל בעל תפקיד בכיר בחטיבת הבטחון.לאחר כל אלו, משרד כ"א יוצר איתך קשר או שולח מכתב על מועד פתיחת הקורס, אורך הקורס ופרטים נוספים רלוונטיים.

טיפ_טיפ

New member
../images/Emo6.gifאיזה שם בחרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה , איפה נגיעה בשאסי

לא הבנתי במיוחד...../images/Emo12.gif

באמת תודה לך על התשובה המהירה!!!!!! יש פשוט מספר דברים שלא הבנתי וברשותך אשאל מספר שאלות: מה זה שאלון עמדות? והאם התכוונת בסופו של דבר שאחרי שמסיימים את כל המבחנים יש ראיון אצל פסיכולוגית ואותו עושה מי שעבר חלק מהמבחנים של אותו היום? (לעניות דעתך כמובן... ) המבחנים אצלנו נפרסנו על פני 4 ימים:רביעי,חמישי,שישי וראשון. האם זה אומר שיחסית ישנם הרבה אנשים? (לפי מה שאת יודעת שהיה במיונים אחרים??) אני לא מצליחה לחשב או להבין מה הסיכוי?הרבה מנופים?קצת מנופים בשלב הזה.... בהחלט תודה לך על התשובות המהירות והרצון לעזור!!!!!!!! המון תודה קבלי
וגם
ואולי גם כמה

מה שאני ממליץ הוא שתעזבי סיכויים...

ואחוזי מעבר בשלב זה, תתמקדי בלהיות טובה. אני בטוח שברש"ת לא יוותרו על מועמדים טובים רק כי הם השלימו איזו מכסה כלשהי - אז הם יפתחו קורס קצת יותר גדול (מאידך, ידם תהיה קלה יותר על הדק הניפוי במהלך ההכשרה/ההסמכה/התפקיד). בהצלחה.

למעלה