יש לי שאלה מוזרה

יש לי שאלה מוזרה

אני לא מניקה כי לאחר כמה ימים של הנקה כשביתי רק נולדה הרגשתי ייאוש רב, בעיקר כי לא ידעתי מה הכמויות שהיא אוכלת ופחדתי נורא שהיא נשארת רעבה. נתתי סימילאק בבקבוק אבל נוצרו לנו בעיות, הילדה בוכה בזמן ההאכלות. הרופא המליץ לעבור למטרנה אבל אותו סיפור בידיוק. עכשיו הוא ממליץ על מטרנה צימחית ואנחנו ממש לא רוצים שמענו שזה לא טוב בכלל. מידי פעם מטפטף לי חלב מהחזה. עכשיו ניסיתי לראות אם יש שם משהו ושאבתי ואכן יצא מאד מעט אבל יצא. ולשאלתי- האם ניתן לנסות להניק לאחר חודשיים או שזה אבוד מראש? ידוע לי שאפשר להגביר כמויות אבל האם אני אוכל ללמד את הבת שלי לינוק אחרי שהיא אכלה מבקבוק חודשיים? זה נשמע לי כמעט לא אפשרי ובכל זאת... ובמידה ואני מחליטה להגביר את הייצור על ידי שאיבות ולשאוב לה , האם החלב עצמו יהיה בסדר למרות שחודשיים לא הוצאתי מעצמי? אשמח לתשובה... נורית

Revili

New member
הסיכוי קיים...

יש אפשרות לחזור להנקה...ישנן נשים שכלל לא ילדו והצליחו להניק (תינוק מאומץ). זה לא קל וידרוש ממך כמה דברים: ליווי אישית של יועצת הנקה מוסמכת, צרי קשר עם אחת כצעד ראשון וקבלי ממנה הנחיות...היא זו שתעזור לך לשקם את תפוקת החלב ותראה לך כיצד ללמד את התינוק לחזור ולינוק. משאבה חשמלית טובה ומקצועית. זמן, רצון וסבלנות. זה לא תהליך קצר, אבל לתינוקת הרגישה לתחליפים כמו שלך זה הבדל משמעותי...וגם אם תחזרי להנקה חלקית זה רווח נקי עבורה. מצרפת לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות כאן. בהצלחה.

למעלה