יש לי שאלה ל...צביקה

adii1201

New member
אין שום בעיה ../images/Emo13.gif

ככה את נכנסת לקישור שיהיה פה
ואז הוא מס' 8 ברשימה (סופרים מלמעלה
) ואל תלחצי על ה-DOWNLOAD כי זה לא יוריד לך אלא סתם ינגן לך את זה באינטרנט. תעשי בעכבר שלך כפתור ימני על ה-DOWNLOAD ואז את הולכת ל- Save Target As או אם המחשב שלך בעברית אז שמור יעד בשם ואז זה מוריד לך
תהני
יש מצב שהדאונלואד כן עובד אז אני נותנת לך 2 קישורים הראשון זה הדאונלואד עצמו אם זה עובד אל תלכי לשני אם לא תלכי לשני ותעשי מה אמרתי לך

../images/Emo51.gifאיזה שיר יפה../images/Emo70.gif

בוא נא עשיתם לי חשק לקנות את שני הדיסקים הראשונים שלה... ראיתי את הדיסק Anastacia בטאואר רקורדס. את Freak Of Nature ו Not That Kind לא ראיתי על המדף.

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif

כתבת את החתימה ביחס לזה שאין להזכיר את שמו, נכון? זה שיר יפייפה.

כה זה שיר מדהים..

תגיד יש לי שאלה, מה אתה חושב על IAOY? אם הייתה עושה מצעד של כל השירים של אנסטסיה, איזה מקום הייתה מדרג אותו?

FreakOfNature

New member
בטח באזור 30-35

הנה דירוג לא מחושב:
1-3: I'm Outta Love, One Day In Your Life, Left Outside Alone 4-5: Sick and Tired, Paid My Dues 6-9: How Come The World Won't Stop, You'll Never Be Alone, Heavy On My Heart, Why'd You Lie To Me 10-15: I Do, Rearview, Not That Kind, I Belong To You, Welcome To My Truth, Who's Gonna Stop The Rain 16-20: The Saddest Part, Made For Lovin' You, , Don't Stop, Everything Burns, Time 21-25: Pieces Of A Dream, Seasons Change, One More Chance, Overdue Goodbye, In Your Eyes 26-30: I Dreamed You, Pretty Little Dum Dum, Boom, Nothing At All, Underground Army​
סביר שאיפשהו עכשיו ייכנס I Ask Of You. אבל הייתה תקופה (לפני שנתיים בערך) שהוא היה אחד האהובים עליי. אם תשימו לב אז ה-10-15 ראשונים אצלי הם בעיקר בסגנון של Freak, אח"כ Anastacia והכי פחות NTK.

וואי באמת? רק שם?

לדעתי לשיר הזה מגיע הרבה יותר.. לפחות בעשירייה הראשונה.. ויגאל!! יפושע!! SAT לא בTOP3?!

וואי לדעתי הוא צריך להיות

לפחות בעשירייה הראשונה.. זה שיר מדהים! ואתה! אתה פושע! SAT אפילו לא ב-TOP3?!

הוא פושע גם בגלל זה וגם בגלל ש...

Pieces Of A Dream, In Your Eyes ו Heavy On My Heart לא בעשיריה הראשונה
בגלל Pieces Of A Dream התחלתי לאהוב את אנסטסיה. זה שיר ממכר.

POAD לדעתי לא צריך להיות בעשירייה

הראשונה.. כאילו הוא בהחלט שיר מדהים והכל אבל לא בשביל העשירייה הראשונה.. בקשר ל-HOMH, מסכימה איתך! ובקשר לIYE אממ.. לא בעשירייה.. קיצרר.. SICK AND TIRED RULZ! L

איזה מגניב שכשיש פרסומת לThen & Now

אז מראים את אנסטסיה ושמים חלק מהשיר של I'm Outa Love... אני מתלהבת מזה כל פעם מחדש.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif אתה בכלל לא יודע איך הם נראים!

ואני לא נכללת ביניהם כי אני לא דיברתי על זה
לכן אני לא מכוערת

adii1201

New member
אני בערך אותו דבר כמוך

ז"א לא מבחינת השירים אלא מבחינת זה שרוב השירים במקומות הראשונים הם מ-FON אחכ" מ-ANASTACIA ואח"כ רק מ-NTK

adii1201

New member
כן כי לצערי הרב כל מילה בשיר הזה

נכונה לגביו
וזה אכן שיר יפה!

למעלה