יש לי שאלה לכולם!!!!!!!

יש לי שאלה לכולם!!!!!!!

למה לפי דעתכם ולמי שחתם או מכר את הנשמה לשטן חושב שכדי לעשות את זה? כאילו למה להיות מחוברים לכוחות הרשע? למה לא להיות טובים ולעזור לאנשים!!! וגם ככה חוסכים יותר בעיות!!! אז למה בכלל הם מתחברים עם השטן\כוחות האופל??? וזה נכון שמי שלא ישן מקבל כוחות??? (חחחחחחח לי זה לא נראה הגיוני!! איזה אחד אמר לי שהוא לא ישן ויש לו כוחות! והוא בכלל לא ישן!) הוא אמר לי לנסות לא לישון שבוע ותראה ת´תוצאות! נראה לו?!? רק אני! העיניים שלי נסגרות לבד!! חחחח....... TAL

melindo

New member
המממממ...

נגיד ואני מאמין בשטן... בשביל שיהיה לי כוח ועוצמה למי אכפת משלום כשאני שולט על כל העולם וחי בסטייל למה לי לא לבגוד בשטן ולהפוך לשטן בעצמי זה יכול להיות מהנה ומעניין יש אתגר... *אני מאמין רק בראשון והאחרון אבל אחרים יכולים לחשבו אחרת

melindo

New member
המממממ...

נגיד ואני מאמין בשטן... בשביל שיהיה לי כוח ועוצמה למי אכפת משלום כשאני שולט על כל העולם וחי בסטייל למה לי לא לבגוד בשטן ולהפוך לשטן בעצמי זה יכול להיות מהנה ומעניין יש אתגר... *אני מאמין רק בראשון והאחרון אבל אחרים יכולים לחשבו אחרת

לדעתי......

כי זה נותן יותר כוח, ואתה לא צריך לדאוג לאחרים... לא תישן
שבוע ויכניסו אותך למוסד...
פרינסס---,--´-{

dopey_wizard

New member
אני חושב ש...

יש את האנשים שמאמינים בשטן (יותר נכון אני מתכוון לסוגדים) אז הם חושבים אל השטן שכאילו הוא איתם והוא זה האלוהים שלהם אז כמובן שהם לא מרגישים בו כאחד שיבגוד בהם! וכשהם מוחרים תנשמה שלהם הם מרגישים שהם שייכים לו ובישבילהם זה טוב! וגם למה לא? אני חושב שמספיק אנשים יודעים שהחיים בזבל והעולם מסריח והכול ככה אם פרותקציות אז תגידו לי מי לעזעזל לא רוצה קשרים אם השטן!!!!! (ואכשיו שום ערס לא יכול להתחיל איתך LOL) --->דוד

אני מסכימה+

אני תומכת בכל מה שנכתב למטה למרות שאני לא מאמינה בקיומו של שטן, בכל אופן- לא בצורתו הגשמית וחותמת העסקאות. בנוסף על כך (ה+), אם לא תישן שבוע אני בטוחה שגם אתה תגלה שיש שיש לך כוחות, אותם כוחות שיהיו לך על סמים הזייתיים

The Wraith

New member
.................

1. מי שמכר את הנשמה שלו לשטן אני חושב שמקומו במקום סגור ונחמד עם אנשים שלובשים לבן. 2. טוב אז אני רשע. 3.איך חוסכים בעיות? מי שמוכר את הנשמה שלו לשטן וחושב שיופי טופי כל הבעיות שלו עכשיו יפתרו טועה ובגדול, יודע מה? תנסה את זה, תמכור את הנשמה שלך לשטן, אני אגיד לך איך ותפרוש מביה"ס ואל תעבוד יותר בחיים שלך ונראה מה יצא מזה. 4. מי שלא ישן מתחיל לדמיין שיש לו כל מני כוחות כמו שהוא מתחיל לדמיין שהוא מוכר את הנשמה שלו לייצור דמיוני. 5. תנסה את זה, נראה אם תוך שבוע אתה לא תהיה במקום הסגור והנחמד יחד עם כל שאר מוכרי הנשמות...

hsotrt

New member
אני מסכים...

במקום סגור ונחמד עם אנשים שלובשים לבן

RainBird

New member
אני לא מסכים עם 2 אתה ממש לא רשע אתה אגואיסט אבל רשע? הצחקת אותי

שכחתי קצת מהשאלה שלי.....

חחחח כלומר שכחתי להסתכל על התגובות טוב לא משנה! יש אחד שאני לא יגיד מי זה והוא בפורום הזה..... אני בטוח שוורית´ יודע על מי אני מדבר.... שהוא כל הזמן מנסה לשכנע אותי למכור\ לחתום ברית עם השטן! ואני לא רוצה.... ואמרתי לו ש....אני לא מאמין שיהיו לי כוחות וכל זה..... כאילו שלא יהיו לי יותר בעיות וכל מיני כאלו והוא אמר שהוא חייב להראות לי שזה נכון אז הוא אמר שהוא יגרום למישהו מהמשפחה שלי למות\להתאבד והוא יבוא אליי בלילה עם שדים... וכל מיני כאלו.... בקיץ קץ אני לא מאמין בשטויות האילו.. אהה והוא אפילו אמא שהוא יכול להרים אותי ככה באוויר\ להעיף אותי כקילמטר ואז שד יבלע אותי וכל מיני שטויות! אזזזזז הוא אמר גם שהוא לא ישן!! ויש לו כוחות וזה מזה לא נראה הגיוני! מה אתם אומרים?

morning star

New member
אם היו לו כל הכוחות האלה

הוא כבר בטח היה מנסה להשתלט על העולם או משהו כזה... אני מנחש: 1) A Thriller/Horror Wannbe writer 2) חוש הומור מעוות 3) קריאה לתשומת לב 4) שקרן פאתולוגי הקף את התשובה הנכונה בעיגול. שלך הנווד

The Wraith

New member
עכשיו הכל ברור!

הוא לא ישן... תחשוב על זה קצת ותגיע למסקנה למה הוא מדבר איך שהוא מדבר. אגב, הוא בן איזה 12 או 13.

dopey_wizard

New member
אההההההההה

אההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה עדין הסוג של האנשים האלה קיים?????????????????? וואי צריך להיות ממש ממש מפגר! מי זה ? והקטע של ה"להרים אותך" חחחחחחחחחחחחח וואי אני אכשיו בהתקפי צחוק רצניים!! --> דוד

למעלה