יש לי שאלה לכולם......

קקטוסץ

New member
בולשיט.

מה זה משנה ש"חזרת בתשובה" בסוף חייך. חיית כמו חרא, אתה גם תמות כמו חרא ואף דמות פיקטיבית שמאמינים בה לא תשנה את זה.

צודק מאוד

זה כמו כל הרוצחים ששמים כיפה על הראש ביום כיפור אבל ממשיכים לרצוח

קקטוסץ

New member
בטח

אם אקח מספיק סמי-הזיות בהחלט ייתכן ואראה את האור בקצה ואת אלוהים אומר לי שהכל נסלח ושבגלגול הבא שלי אהיה פרפר חופשי וחתיך.

iRoNBaLLz

New member
זה אחד הדברים הפתטיים ביותר

לחזור בתשובה בסוף החיים. אני מסכים איתך פה. זה ניסיון עלוב לרמות את עצמך בתירוץ " רצחתי ואנסתי אבל אם אני שם כיפה אז אני בסדר"

noamgk

New member
לחזור בתשובה זה לא לשים כיפה.

לחזור בתשובה זה לעשות תיקון. גם הצדיקים הכי גדולים צריכים לעשות תשובה - תמיד יש מה לתקן. מי שחוזר כאומר: "אני ארצח ואאנוס כל חיי וכשאגסוס אחזור בתשובה" לא עשה תשובה ("האומר אחטא ואשוב אין מספיקין בידו לעשות תשובה").

למה על זה לא מספרים בבית ספר?

מגדלים פה דורות על דורות שמספרים להם שטויות ואני בתור אחד שחשב שהרצל הוא יהודי שרצה להקים פה מדינה ליהודים ופתאום אני מגלה שהוא בכלל רצה להעלים את העם היהודי.... בהתחלה זה נשמע לי לא הגיוני לוקח זמן לקלוט שכל האנשים הדגולים היו להם דעות אנטישמיות

noamgk

New member
אממ...

אאל"ט הוא בכלל הציע להקים את מדינת היהודים באוגנדה, ולא בארץ.

מי שרוצה לצפות בסרט על הנושא

שגם מראה איך התחיל הקרע בין האשכנזים לספרדים מוזמן לצפות רק בצד צריך לבחור את סוג האינטרנט שיש לך וללחוץ על "חלק1" שיופיע אחרי זה וצפיה נעימה

אני מזמן הבנתי שאם אני לא אלמד לבד

אני לא אדע כלום ועל איזה פיגועים בדיוק? פיגועים נוסח כהנא?

לא רק

"האצ"ל. פעולות שהסתיימו בהרוגים ההתקפה הראשונה שהסתיימה בהרוגים, אשר במהלכה נרצחו 2 פועלים ערבים במטע בננות, התרחשה ב-20 באפריל 1936. כשנה לאחר מכן, במרץ 1937, נרצחו 2 ערבים בחוף בת-ים, ובנובמבר באותה שנה, נרצחו 6 ערבים במספר מקרי ירי בירושלים. באפריל 1938 הטמינו אנשי האצ"ל שתי פצצות באתרים אזרחיים בעיר חיפה (האחת ברכבת והשנייה בבית קפה), מהן נהרגו 3 ערבים ושני שוטרים אנגלים. בחודשים מאי-יוני באותה שנה, נרצחו 14 ערבים (ביניהם שוטר אחד) בחמש פעולות שונות ברחבי הארץ, אחת מהם בחצר בית חולים בחיפה. ב-5 ביולי 1938, התרחשו שלוש התקפות באותו היום. בראשונה נרצחו 7 ערבים במספר מקרי ירי בתל אביב, בשנייה נרצחו 3 ערבים מפצצה שהתפוצצה באוטובוס בירושלים, ובהתקפה נוספת בירושלים נרצח ערבי נוסף. למחרת היום, נרצחו 18 ערבים ו-5 יהודים משתי פצצות שהתפוצצו בו זמנית בשוק 'מלון ערבי' בחיפה. יומיים לאחר מכן נרצחו 4 ערבים באמצעות פצצה שהוטמנה בירושלים. בשתי התקפות נוספות באותו החודש, נרצחו 49 ערבים בסך הכול מפצצות שהוטמנו בשווקים בירושלים ובחיפה. בחודשים אוגוסט 1938 ופברואר 1939, נעשו שתי התקפות קטלניות נוספות, במהלכן נרצחו בסך הכול 85 ערבים מפצצות שהוטמנו בשווקים שונים בערים יפו, חיפה וירושלים. ב-29 במאי 1939, טמנו אנשי האצ"ל מוקש בבית הקולנוע "רקס" בירושלים – בהתקפה זו ובפשיטה על הכפר בייר עדאס שנערכה באותו היום, נרצחו 10 ערבים. ב-19 ליוני באותה שנה, באחת הפעולות המפורסמות של האצ"ל, הוסתרה פצצה על גבו של חמור בשוק בחיפה. בהתקפה זו נרצחו 20 ערבים, ו-27 ערבים נוספים נרצחו בהתקפות אחרות באותו החודש. באחת ההתקפות נרצח שוטר בריטי שניסה לנטרל פצצה שהוטמנה בסניף דואר בירושלים. בחודשים יולי-אוגוסט שלאחר מכן, נרצחו 13 ערבים ושני קצינים בריטים." "הלח"י. פעולות עיקריות שביצע הלח"י אוגוסט 1944: נסיון התנקשות בנציב העליון הבריטי הרולד מקמייקל. מקמייקל נחלץ בשלום מההתנקשות אך אשתו נפצעה. 6 בנובמבר 1944: רצח הלורד מוין, שר המושבות הבריטי, שהואשם באחריות למדיניות "הספר הלבן", בעת שביקר בקהיר. שני חברי הארגון שביצעו זאת, אליהו חכים ואליהו בית צורי, נתפסו, נשפטו והוצאו להורג. 9 באפריל 1948: האצ"ל והלח"י תוקפים את דיר יאסין. 17 בספטמבר 1948: רצח שליח האו"ם, פולקה ברנדוט, בירושלים. "

למה לא מדברים על זה

כי הרבה יותר קל לכולם להציג את הסיכסוך מנקודת מבט חד צדדית, אין טרור יהודים הם החלו הכל הם האשמים הבלעדיים, הרבה יותר נוח לכולם.

למעלה