יש לי שאלה לכולם......

יש לי שאלה לכולם......

מי לדעתכם אמר את המשפט הזה? "רעיון מצוין עולה בליבי. למשוך אנטישמים ישרים ולעשותם מחסלי הרכוש היהודי"

טוב אם שאלו את זה פה

בטח כולם יודעים שהרצל הוא זה שאמר את המשפט הזה... מי שרוצה לבדוק מוזמן לבדוק ביומן שלו זה כתוב שם. ומי שלא יודע לפני תכנון המדינה היהודית הרצל בכלל רצה שהיהודים השתלבו באירופה והתנצרו. הוא תיכנן שהמוני יהודים התנצרו אבל הוא ראה שהיהודים מנסים להשתלב בחברה האירופית וזה לא הולך ויש יותר ויותר אנטישמיות ואז הגיע העת למדינה היהודית. ויש עוד כמה דברים מזעזעים שגיליתי כמו שז'בוטינסקי אמר שמי שיהיה דתי בארץ ולא יהיה ה"יהודי החדש" יחשב אזרח סוג ב' ולא יוכל להצביע. ובן גוריון שאמר שעדיף להציל כמות נמוכה של יהודים שיעלו לארץ במקום כמות גדולה יותר שתברח לאנגליה. כן ומי שרוצה לבדוק את זה מוזמן לחפש בארכיון של עיתון "הארץ" ויש עוד מקורות שאפשר למצוא הכל... אז מה ? שיקרו אותנו בבית הספר?

אההה ושמעתם על זה

שעשו "סלקציה" והעלו לארץ רק אנשים שתומכים במפא''י? שהיום היא נחשבת מפלגת העבודה..... ויש עוד הרבה דברים מזעזעים שקראתי עליהם וראיתי והכל עם הוכחות

הוא תיכנן לגמור את העם היהודי

שהיה נמצא באירופה ואז חוזר בתשובה?? יפה יפה

noamgk

New member
מה אתה רוצה?

הוא "עשה חזרה בתשובה", לא בטוח שחזר בתשובה ונהיה מאמין. דהיינו: הוא תיקן את מעשיו ואת דרכו, לאו דווקא הניח תפילין בבוקר. היה לי דף עם הציטוטים מהיומן שלו בעיניין, אבל הוא לא נמצא אצלי כרגע...

אתה יודע שבזכותו

גרמו להמון יהודים שהגיעו לארץ מארצות ערב לצאת מהיהדות ע''י לקיחת הילדים מההורים,גזירות פאות ועוד. ולהפוך ל"יהודים החדשים" מי שהיו הקיבוצניקים שרובם לא בדיוק דתיים

noamgk

New member
תראה, אני לא מצדיק את מעשיו.

אבל "יש הקונה עולמו בשעה אחת" - ובסוף חייו הוא חזר בתשובה ולכן אפשר לסלוח לו על מעשיו הקודמים.

noamgk

New member
היטלר לא היה יהודי.

ולא, לא הייתי סולח לו. ואני זה לא העיניין. העיניין הוא מה קורה בבית דין של מעלה...

רוני13

New member
אין לדעת חשבונות שמיים!

אז אי אפשר לקבוע אם ה' באמת סלח לו או לא!

מה שקורה למעלה לא משנה

משנה שמישהו שסוגדים לו במדינה הזאת בכלל רצה למחוק את העם היהודי

קקטוסץ

New member
כל מדינה צריכה גיבורים

מעגלים קצת פינות, מייפים את המציאות וקיבלת גיבור סוג אלף-אלף. אצלנו בשיעורי היסטוריה ואזרחות דווקא לא הייתה אף סגידה להרצל אלא ביקורת על מעשיו, אבל זה אצלנו, הרי ידוע שבשאר חלקי המדינה יש מקדשים שלמים שבהם סוגדים לו.

קקטוסץ

New member
זה בטח יפיל אותך מהרגליים

אבל יש אנשים שלא מוצא חן בעיניהם הרצון של הרצל להקים מדינה באוגנדה והם לא מתביישים להגיד את זה בקול רם. הם גם מדברים בקול רם על זה שהוא זיין זונות בשעות הפנאי ולכן תפס זיבה. הם אפילו טוענים שהוא יכל להביא להקמת מדינה יהודית אם הוא באמת היה רוצה והיה פועל לכך בנחרצות.

בסופו של דבר קמה מדינה יהודית

אבל לא כמו שהוא תיכנן אותה היא לא בדיוק אירופאית ואנטישמית כמו שרצה

iRoNBaLLz

New member
אצלנו לא דיברנו מילה עליו.. ../images/Emo2.gif

ככה זה ששיעורי היסטוריה עם כמעט הכתבות נטו ושיעורי אזרחות זה פוליטיקה נטו.

למעלה