יש לי שאלה לכולם...

mariposa blanca

New member
אני יודעת מגיל צעיר

יחסית שאני נמשכת לבנות כבר מגיל 11 התחילו להופיע כל הסימני שאלה אני היום בת 18 וחצי ויצאתי מהארון לפני שלוש חודשיים אני חושבת שבגילו של אחייך הרבה כבר בטוחים בנטיות שלהם ואני בטוחה שאם הוא סיפר לך אז כנראה שהוא באמת בטוח . וכל הכבוד ל על התמיכה ועל אהבה זה תמיד נחמד לראות שיש אנשים שכען מקבלים המון תמיכה ואהבה זה חשוב מאוד

keren yam

New member
משהו שלא כל כך קשור..

אבל קשור באחיך... אולי את חושבת שבצבא יהיה לו קשה לצאת מהארון אבל זה ממש לא נכון!! אולי בטירונות ובקורסים השונים הוא לא ימצא לנכון לספר לשאר חבריו שאיתו הוא מתקלח וישן על נטיותיו, אבל בהמשך השרות שלו בסידר אני בהחלט חושבת שהוא ימצא לנכון "לצאת מהארון"... לדעתי הרבה יותר קל (כמובן הכול תלוי איפה אתה נמצא ומי נמצא סביבך) כי החברה בצבא קצת יותר בוגרים קצת יותר מבינים מאשר בבית הספר.. אבל בכל זאת, זאת רק דעתי!

rachel185

New member
יש לי שאלה לכולם...

שלום, אני חדשה בפורום, משום שאת הבשורה קיבלתי מאחי לפני מס' ימים. אני לא ממש יודעת למה אני כותבת ומה שאלתי, כי אני מאד מקבלת את זה שאחי גיי, כלומר אין לי עם זה בעיה, ולא צריכה להיות לי לפי דעתי. אבל יש לי שאלות למי שנמצא שם... אני רק רוצה לדעת שיהיה לו תמיד טוב, שלא יצטרך להתמודד עם החברה המפלה הזו. נטיותיו המיניות לא משנות לי את היותו האדם הכי חכם והכי יפה והכי מוכשר שאי פעם פגשתי, וכל זה והוא רק בן 17...בנוסף עלי לצין שגם אחיותיי ואימי יודעות מכך וגם הן קיבלו זאת באהבה... אני רק רוצה לדעת שיהיה לו טוב... האם בגיל צעיר כ"כ כבר ניתן לדעת באופן כ"כ נחרץ על הנטיות המיניות ? הייתי רוצה לשמוע תגובות של גייז, הייתי רוצה לדעת יותר על העולם הזה על מנת שאוכל להרגיש חלק מזה.. כי זה אחי, שאין לי מילים לתאר את עוצמת אהבתי אליו.

טליאמתי

New member
וואוו!! איזו אהבה!! את מקסימה!!!

אני יכולה לספר לך שיש לי חבר (היום בן 44) שמספר שמאז ילדותו המוקדמת ידע שהוא שונה ומהר מאוד שם את האצבע על מהות השוני. מגיל ההתבגרות המוקדם, 13 בערך, הוא ידע שהוא נמשך לבנים. יחד עם זה מכירה רבים אחרים ש'גילו' את עצמם בגיל מאוחר וחוו לא מעט התלבטויות קשות והתיחסות שלילית של המשפחה והחברה. כך שהדבר הכי טוב שקרה אצליכם זה שאחיך מקבל את כל האהבה והתמיכה שאפשר, מגיע וצריך שיהיו במשפחה. לדעתי אתם נהדרים!!

למעלה