יש לי שאלה לכולם

יש לי שאלה לכולם

האם למישהו יש מושג מדוע שובתים כל כך הרבה אירגונים שבגללם אנחנו לא יכולים לבצע פעולות רגילות בחיינו: 1. למה צריך ללכת בתוך הזבל??? 2. גם בבתי הספר אין מנקים ומזכירות, ובגנים אין סייעות 3. מדוע איני יכול לגשת לטסט בגלל השביתה כבר חודש וחצי?? למה אסור לי לקבל רישיון???? וישנם עוד הרבה שאלות, ו השאלה המרכזית: איך אפשר לחיות במדינה ששום דבר לא פועל כמו שצריך חוץ מלקחת ממך כסף??? בזה המדינה טובה מאוד ואפילו מהירה!!!!! אם כל השירותים היו עובדים כמו שהם לוקחים כסף, היה פה הרבה יותר טוב...

La Gamba

New member
איך לעזאזל אתה יכול

לתמוך בשרון אחרי שהוביל למצב הזה? איך אתה יכול להתנגד לפואד (המייצד את העבודה) שפעל למען תקציב טוב יותר, ומאוזן יותר, לעמות שרון שטרפד את הממשלה למעאינטרסים פרטיים, כדי להראות שהוא שומר על הבית ועדיין תומך בהתנחלויות מאשר שאר הארץ)

Moledet972

New member
תגובה...

לא שאני תומך בשרון, אבל להגיד שפואד פרש "בגלל התקציב", כאשר ועדה שהייתה בשיתוף העבודה והליכוד(נדמה לי שוויצמן שירי קשור לזה), הגיע להסכמה עקרונית בעניין התקציב. כמה ימים לפני ההצבעה נזכרו שיש איזשהם תקציבים לקשישים(מתי הם בכלל דיברו על הקשישים לפני כן?). ואתה אמר שפואד לא פרש בשל מניעים מפלגתיים??? שרון לא טרפד את הממשלה למען אינטרסים פרטיים - זה לטובתו שתמשיך להתקיים ממשלה). אם הוא תומך בהתנחלויות - זה עניין פוליטי. יש שם בעיות בטחון, ולכן אין מה לעשות אלא להעביר תקציב גדול יותר PER אזרח ליש"ע מאשר לשאר הארץ.

CANDY MAN

New member
אפשר להגיד שביבי ושרון הם ברירה....

ולא בחירה טבעית, כמובן שהייתי תומך במישהו חדש מהימין שיבוא ויעשה סדר בבלאגן אבל גם שרון וגם ביבי עדיפים על כל שמאלני שיכנע לפלשתינאים וייתן את אמא שלו רק בשביל שיפסיקו לאיים עליו ולהכות אותו (זאת מטאפורה למי שלא הבין) אני מוכן לדבר (ולא תחת אש!), אני מוכן לפנות התנחלויות (כל עוד הצד השני מראה שהוא עומד בהתחייבויות\רפורמות\הפסקת אש\תחילת תהליך שלום שייקבע איתו!) ואני מוכן למדינה פלשתינאית כל עוד הם יוכיחו שאין טרור וגם אם יש אז שהם מסוגלים להלחם בו ולחסל אותו סופית! שימו לב שהכל תלוי בהם, אבל ככה גם היה תמיד.

MoOsHoN16

New member
בגלל

שהם עובדי המגזר הציבורי אז כל המדינה על הזין שלהם בגלל שיש בחירות בהסתדרות בקרוב אז כאילו להראות שהם דואגים לעובדים... וסדר עדיפויות שוגה, ניהול כושל ושאר בירוקרטיה...

EverMan

New member
תיקון טעות :

הבחירות להתסדרות היו לפני כשלוש-ארבע חודשים. אין כל בחירות בהסתדרות - אבל יש בחירות לכנסת - ועם אחד צריכה לבוא עם תוצאות כלשהן. אבל תתפלא ! ההסתדרות אכן דואגת לעיתים לפועלים !

MoOsHoN16

New member
כן אתה צודק..

הבחירות באמת היו לפני כמה חודשים להסתדרות....(אם אפשר לקרוא לזה בחירות כי לפי מה שהבנתי עמיר פרץ הפך את זה ל"דמוקרטיה ערבית") אני לא מאמין בהסתדרות לפחות עד שיבוא לשם מנהיג חדש

למעלה